Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za doktorima
Povratak na članak

Pakračka bolnica specijaliste uvozi iz Ukrajine – plaća 1200 eura

U internističkoj ambulanti na pretrage se čeka i više od 100 dana, a zbog dolaska liječnika iz drugih bolnica pakračkoj računi rastu

Komentari 6

LA
larala
19:06 27.12.2012.

ma sramota, koje laži i dezinformacije javnosti.....hrvatski stažisti nemru odraditi staž jer ministarstvo kao nema love, ni onih šugavih 1600 kn koje je mrsic smislio al, zato se ima za ukrajince 1200 eura + stan.....također, zar nije bedasto na medicinskom faksu propisivati kvote koje ne zadovoljavaju potrebama hr. zdravstva, hr. ucenicima onemogucavati upis na željeni faks a, onda pricati kako imamo manjak lijecnika..... koja smo mi bolesna država ..fuj

VL
NT
ntblzg
07:41 28.12.2012.

Naravno da slovačkim političarima odgovaraju ukrajinski doktori, oni sigurno neće izlaziti na ulice i boriti se za svoja prava. I dalje će političari moći mirno spavati dok im doktori rade za crkavicu.

VL
OB
-obrisani-
18:45 27.12.2012.

Sram bilo ministra zdravlja, kojem ovaj problem nije problem. Zar Pakrac nije Hrvatska, te je dozvolio da liječnici napuste bolnicu odlazeći u drugu. Dozvolio je deficitarnost liječničkog kadra i omogućio uvoz stranaca. Da je uveo malo više reda u radad bolničkih liječnika, te im onemogućio rad kod privatnika, danas bi Pakrac imao uvoz iz Hrvatske. Nekada je vojska uspiješno te prebaćaje radila. Pakrac ćak nudi stanove, te će biti sretni oni koji dođu i znati će cijeniti bolesnika a ne oćekivati i zahtijevati zahvale. U Dalmaciji je uvezen dogovorno specijalista kardiokirurg iz Magdalene, te dobio stan ali zahvaljujući HDZ-ovom ravnatelju bolnice. Nije objavio što se dogodilo u Krapinskim toplicama da je taj vrsni specijalista napustio unosan posao. Ipak je Magdalena privatna, te se zahvaljujući pojedincima može i o trošku HZZO-a ako ste bliže oltaru. U pakračkom slućaju nije dobro biti neposlušnik HZZO-a. Uvijek netko dobiva a netko gubi. Ovdje je to napuštena pakračka bolnica.

VL
PA
padobranacn
18:49 27.12.2012.

Ja podrzavam uvoz stranaca zasto bi pacijenti trpjeli a osim toga previse su se uzdigli nasi doktori misle da su bogovi.. ima jako puno kvalitetnih i odgovornih ljudi iz drugih zemalja koji ce se brinuti za bolesnike sigurno kvalitetnije od ovih nasih prepotentnih ljecnika..

VL
JO
joshua
20:25 27.12.2012.

Počnimo se navikavati na pomisao o uvozu radne snage jer smo narod koji odumire i iseljava se. Hvala svima koji su tome doprinijeli i doprinose - bilo ubijajući našu, zajedničku kravu da sebi strpaju odrezak u džep, ili izrugujući se obitelji i pronatalitetnoj politici kao nečem srednjevjekovnom i nazadnjačkom. Ukrajina je ok; za njima će drugi, s kojima dijelimo mnogo manje zajedničkog. Kako bilo, mlade ćemo ruke ubuduće suhim zlatom plaćati. Šteta što će naši mladi prije toga emigrirati ili ostarjeti.

VL
OB
-obrisani-
15:51 28.12.2012.

Da imamo učinkovitost u Ministarstvu zdravstva ovi korumpirani medicinski djelatnici skloni dernecima i bocama, trebali bi biti udaljeni ili upućeni u pakračku bolnicu da vide kako ukrajinski liječnici stručno i profesionalno obavljaju svoju dužnost. Split je grad hdz-ovske još uvijek vladavine, koju je omogućio Sanader a to je bilo uočeno kroz medijska istupanja pojedinih korumpiranih liječnika, aferaša. Slućaj splićanke kojoj su umjesto spašavanja života uništili život a zahvaljujući privatnom liječniku saznala za tu bolnu istinu. I sada će dvostranački ravnatelj nastojati zataškati i istinu okrenuti u suprotnom smijeru, kao i kod slućaja gospođe sa loše ugrađenom neadekvatnom koljenskom protezom. Što su pošteni ortopedi od ravnatelja doživjeli i proživjeli trebalo bi se i nadalje čitati ako već nema novih članaka. Izgleda da su moćnici i ovaj put pobijedili i spriječili daljnja iznošenja novinarke Škaričić, čije bi usluge mogala vlada kao i USKOK koristiti i pozvati je u svoje redove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.