Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNA AKCIJA
Povratak na članak

Sumnjali su na ospice: U teškom stanju pacijentica (28) prebačena iz Dubrovnika u Zagreb

Iz Vlade su potvrdili za Večernji da je jučer bio angažiran njihov zrakoplov za prijevoz životno ugrožene pacijentice iz Dubrovnika, no nije riječ o ospicama.

Komentari 9

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
15:15 13.06.2018.

Za par sati eto naslova! OSPICE MUTIRALE!!!

VL
MO
morejeslano
14:52 13.06.2018.

Ova informacija nije bila vrijedna članka, ali kao propaganda sijanja straha od ospica vrlo je uspješna. Tko je pročita članak, a takvih je puno, pomislio bi da je žena zbog ospica hitno prebačena u bolnicu. Novinarska sramota!

VL
DU
Deleted user
15:26 13.06.2018.

Kako je malo vremena prošlo od nestanka Imunološkog!

VL
Avatar korona
korona
15:19 13.06.2018.

Ma da . Kad se ima za neke ,ima se i helikoptera i vladinih aviona.U Slavoniji ne možeš dobiti niti hitno vozilo,ako ne zoveš preko112.Na hitnoj te otepu ko balac od zemlju.Izgleda da je Hrvatska od Zagreba do Dubrovnika,a onoo drugo je predviđemo za Šešelja, slijedeći put.

VL
WI
windu03
15:45 13.06.2018.

hvala vam dragi placenici što ste s ovim clankom uvjerili sve one koje su sumnjali do sad da je ovo s ospicama cista propaganda, jako dobro financirana od onih koji od cijepiva dobivaju masne džeparce... vi novinari sto dno društva dno, tj vecina

VL
DU
Deleted user
23:30 13.06.2018.

Pa osip je prisutan kod mnogih autoimunih bolesti, paranoično je svaki osip povezivati s ospicama. A na kraju krajeva imala ospice ili ne nije zbog njih u teškom stanju već zbog autoimune bolesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.