Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sumnjali su na ospice: U teškom stanju pacijentica (28) prebačena iz Dubrovnika u Zagreb

Iz Vlade su potvrdili za Večernji da je jučer bio angažiran njihov zrakoplov za prijevoz životno ugrožene pacijentice iz Dubrovnika, no nije riječ o ospicama.
13. lipnja 2018. u 12:23 9 komentara 6036 prikaza
Vladin zrakoplov
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Pacijentica iz Dubrovnika sinoć je Vladinim zrakoplovom prebačena u Kliniku za infektivne bolesti u Zagrebu zbog komplikacija upale pluća. Sumnjalo se na ospice, međutim u dubrovačkoj bolnici tvrde da nije riječ o ospicama. 

vladin zrakoplov Humanost Vladin zrakoplov iz Beča u Zagreb prevezao srce za transplantaciju četverogodišnjoj djevojčici

Dubrovačkom dnevniku ravnatelj Marijo Bekić kazao je da se 28-godišnjakinji stanje pogoršalo zbog autoimune bolesti, a testiranje je potvrdilo kako nema ospice. Iz Vlade su potvrdili za Večernji da je jučer bio angažiran njihov zrakoplov za prijevoz životno ugrožene pacijentice iz Dubrovnika, no nije riječ o ospicama.

– U skladu s redovitom procedurom za hitni medicinski prijevoz jučer je angažiran zrakoplov Vlade Republike Hrvatske za prijevoz pacijentice iz Dubrovnika u Zagreb koja je bila životno ugrožena zbog respiratornih problema. Nije riječ ni o kakvoj zaraznoj bolesti – odgovorili su nam iz Vlade.

Pogledajte i galeriju: U Dubrovniku novi slučajevi zaraze ospicama

Vladin zrakoplov
1 / 7
U Dubrovniku novi slučajevi zaraze ospicama
vladin avion Hitan slučaj Vladin zrakoplov prevozi pacijenticu iz Dubrovnika u Zagreb Konferencija za medije ispred Opće bolnice zbog pojave ospica na dubrovačkom području RASTE BROJ Ospice potvrđene kod 12 ljudi, sumnja se na još nekoliko slučajeva
Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar PLEN_KI_MOON
  PLEN_KI_MOON:

  Za par sati eto naslova! OSPICE MUTIRALE!!!

 • morejeslano:

  Ova informacija nije bila vrijedna članka, ali kao propaganda sijanja straha od ospica vrlo je uspješna. Tko je pročita članak, a takvih je puno, pomislio bi da je žena zbog ospica hitno prebačena u bolnicu. Novinarska sramota!

 • bubi11:

  Kako je malo vremena prošlo od nestanka Imunološkog!