Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE OVO?

'Ovo nije humanitarna pomoć': Netko je umjesto paketa u Petrinju poslao nagorjele svijeće

Foto: Facebook
1/12
30.12.2020.
u 15:38

Sve je dokumentirala članica Hrvatskog crvenog križa

U srijedu se Facebook proširila fotografija koju je navodno snimila članica Hrvatskog crvenog križa na sisačkom području pogođenim razornim potresom. 

Na fotografiji se, naime, vide nagorjele svijeće koje su pristigle u sklopu humanitarne pomoći za stradale obitelji na području Petrinje, Siska, Gline i okolnih sela.

Foto: Daniel Pavlić

"Ovo nije humanitarna pomoć", napisala je aktivistica iz Hrvatskog crvenog križa na svom Facebook profilu, prenosi Index

VIDEO: Strašne scene iz Petrinje nedugo nakon potresa

Podsjetimo, jučer se nakon razornog potresa koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna područja ogroman broj hrvatskih građana uključio u akcije pomoći pogođenim područjima. 

 

Ključne riječi

Komentara 124

LO
Lola1985
16:14 30.12.2020.

Pa nije beskorisno ako ljudi nemaju struje, i pola svijeće je bolje od nikakve.

JO
joshua
16:53 30.12.2020.

Cijela drzava se digla na noge da pomogne, od najmanjeg do najveceg, a vi iz VL-a dajete prostor nepotrebom cjepidlacenju jedne zene dobrih namjera ali lose prosudbe. Cemu to?

PI
Pipiripi4
16:56 30.12.2020.

Ja koliko vidim te se svijeće mogu upaliti i biti korisne, čemu ovaj članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije