Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uprava Hrvatskih šuma:

'Ovo nam je napravilo korporativnu štetu, ali to neće utjecati na naše poslovanje'

Zagreb: Policijska pretraga zgrade Hrvatskih šuma
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
29.05.2020.
u 11:55

Iz Hrvatskih šuma kazali su da sve podružnice rade te da uprava funkcionira

Član uprave Hrvatskih šuma Igor Fazekaš kazao je kako on ne zna ništa više nego što čita po portalima, no ako je pitanju Vjetrolektrana Pađene, to upućuje na to, rekao je da njihov core biznis - gospodarenje šumama – nema ništa s time.

Projekt Pađene, kaže on, datira još od bivših uprava HŠ-a, a ne od sadašnjeg sastava, jedino što je zadnja uprava izračunala “služnost” koju je CEMP trebao platiti za zemljište HŠ-a.

Jutrošnje privođenje predsjednika uprave Krunoslava Jakupčića napravilo je, tvrdi, korporativnu štetu, ali neće utjecati na poslovanje Hrvatskih šuma koje rade normalno. Članovi uprave nisu razgovarali s djelatnicima koji su jutros bili u Hrvatskim šumama, pa ne znaju razloge takvoga postupanja.

Zagreb: Policijska pretraga zgrade Hrvatskih šuma
1/21

 

Komentara 2

DJ
DjD
10:39 30.05.2020.

Naravno da neće, harač i dalje ubirete u jednakom obimu.

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:38 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije