Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPILI 8117 POTPISA
Povratak na članak

Otvoreno pismo Bošnjakoviću: Kaznite odgovorne za zlostavljanje Cesarea!

Službenici Općinskog suda u Splitu 19. lipnja predali su dječaka na skrb ocu Alessandru Avenatiju, dok je dvjestotinjak Splićana tog dana došlo podržati dječakovu majku Ninu Kuluz

Komentari 18

DU
Deleted user
08:47 27.06.2018.

Slažem se. Kaznite mu mater koja ga je otela i odvela iz roditeljskog doma i potucala se s njim po bosanskim vukogrebinama. Ili možda ne? Moguće da nije ona kriva. Neka je ipak prije pregledaju psihijatri .

VL
PO
pozornik66
08:20 27.06.2018.

Nikakav europski i svjetski zakon neće pitati mišljenje diteta od osam godina kad je spor izmedju roditelja. Majka može tražiti prava za svog sina samo u zemlji rodjenja istoga, to je medjunarodno pravo svake pravne osobe ,u ovom slučaju ona najvjerovatnije ne može doć u Italiju jer bi završila u zatvoru zbog otmice .

VL
ZO
zoranos
14:27 27.06.2018.

A što je sa pravom oca da vidi svoje dijete? Ovaj otac nije vidio svoje dijete godinama i nikome ništa? Ovo je majka namjerno napravila da bi trajno "osvojila" svoga sina - otmica i dugogodišnje skrivanje, pa onda računjanje na sentiment jer će se dijete plakati pošto ne poznaje oca. Za mene je jesno tko je tu negativac!

VL
U1
ursus_1212
13:48 27.06.2018.

Prvo počnite od majke koja ga je otela pa sve redom dalje.

VL
MV
Mijat vrdoljak
08:05 27.06.2018.

Jeste li vi aktivisti za kršenje Hrvatskih i Europskih zakona. Vi tražite nekakvu kontrolu kako se otac ponaša prema svome sinu, dno dna. Koja ste to vi moralna vertikala.

VL
DU
Deleted user
16:36 27.06.2018.

Točno, izručite ovu otimačicu Italiji da je strpa u zatvor zbog otmice, a ove levičarske niškoristi rastjerajte suzavcem...

VL
Avatar sindarela
sindarela
13:04 27.06.2018.

Društvo nam vrlo upitno svaki dan neko nekog premlati izbode ubije i onda izvlačenje na sinkopu na bleck aut na alkohol ili drogu i sve prolazi tako i ovo s djetetom nije za vjerovat

VL
PO
pomalo
18:55 28.06.2018.

jedina greska je sto su dali dali ocu da to obavi s detaljnim uputstvima na koji nacin. trebali su ga uzesti oni. Policija ili socijalna radnica ili psiholozi. Tako se to radi u civiliziranim drzavama kada jedan roditelj nece da suraduje

VL
PO
pomalo
18:55 28.06.2018.

jedina greska je sto su dali dali ocu da to obavi s detaljnim uputstvima na koji nacin. trebali su ga uzesti oni. Policija ili socijalna radnica ili psiholozi. Tako se to radi u civiliziranim drzavama kada jedan roditelj nece da suraduje

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
07:56 27.06.2018.

Otvoreno pismo Bošnjakoviću: Kaznite odgovorne za zlostavljanje Cesarea!, Praljaka i Arukovica

VL
OB
ObrenM
10:05 27.06.2018.

Djetetu pred psihickim slomom je dozvoljeno cupati ruke i otimati ga (bez obzira na krivnju majke).Najvecu krivnju ima teta maloga,koja se je tesko ogrijesila o zakon,jer je tesko povrijedila zakon snimajuci plemenito sufsko-policisko postupanje nad necakom.Zivio Bosnjakovic&company.

VL
Avatar 123456
123456
09:02 27.06.2018.

mene zanima: 1. na sliki se vidi kak se odrasla muška osoba fizički razračunava sa djetetom od 8 godina, vuče ga, gura ga, frče mu ruke, a ono kaj je djetetova teta snimila u zatvorenom prostoru to policija ne dozvoljavaa objaviti - to su činjenice. -------------- 2. u blizini djeteta stoje osim policajaca i druge službene osobe - socijalne radnice, ovrhovoditelj i ko zna ko još - i to su činjenice. ----------------- 3. spodoba koja primjenjuje fizičku snagu nad djetetom nije nikakva službena osoba.---------------- 4. ja postavljam pitanja: ----------- a. jeli dijete ozljeđeno kod primjene fizičke snage od strane neovlaštene i vjerojatno spodobe koja nije educirana i nema ovlaštenje za primjenu fizičke snage nad djetetom? ------------ b. poslije primjene fizičke snage nad djetetom jeli dijete pregledao liječnik i pružio mu možebitno potrebnu liječničku pomoć? ----------------- c. tko je trebao, a nije spriječio primjenu fizičke snage nad djetetom od strane neovlaštene i nekompetentne spodobe? ----------------- d. ako je trebalo primijeniti fizičku snagu nad djetetom zakaj to nisu napravile ovlaštene i kompetentne osobe koje bi svojom edukacijom jamčile sigurnost djeteta? ------------ e. i td.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.