Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zovite freda matića

Otvorena linija 'pitaj ministra' – u sat vremena 14 poziva!

predrag matić
Ministarstvo branitelja
15.10.2012.
u 15:29

Linija je otvorena u interesu što kvalitetnijeg dijaloga ministra Matića i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, objavili su iz ministarstva

Čak 14 poziva obavio je u sat vremena Predrag Matić čije je Ministarstvo branitelja danas otvorilo liniju "Pitaj ministra". 

Riječ je o besplatnoj i izravnoj telefonskoj liniji, a na broj 0800 0008 javit će vam se ministar Matić svakog ponedjeljka od 10 do 11 sati.

Linija je otvorena u interesu što kvalitetnijeg dijaloga ministra Matića i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, objavili su iz ministarstva. 

Komentara 11

VE
velikazmija
17:42 15.10.2012.

zašto se nesmi znati tko su abolirani i dezerteri zašto se to nesmije znat zašto se nezna ništa o komunisstima ili srpskim agresorima zašto za pomirenje srbija nebi nama poslala svoje vojnike koji su nas napali --zasšto zašto samo po samo po braniteljima dali vas toliko boli nestanak -jugoslavije prestasnite pljuvati po onom ko nam je donio državu --koju u ovim prilikama šoša kaže da ovde nije zagreb više što bi vbilo da je srbija dobila rat --možete li zamisliti --

KO
korisnik2
18:26 15.10.2012.

daj ga pitajte a) zasto laze i b) da li ga je ivo josipovic izlijecio od ptsp-a te na koji nacin.

VE
velikazmija
17:36 15.10.2012.

što on ima reći i ovo je previše ljudi znadu ko stoji iza toga --ovo je skaut nit branitelj dragovoljac nit izabrani ministar --po meni ministra branitelja trebaju birati branitelji --a ne skauti nečiji -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije