Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET SAD-U

Otkriveno s kim se još sastala predsjednica Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
07.01.2017.
u 17:00

'Ovog našeg su bar pustili u dvorište'

Nakon što je predsjednica bez prethodne najave otišla u posjet SAD-u, građani putem društvenih mreža saznaju s kim se sve ondje sastala.

Tako se u srijedu američki senator Marco Rubio na Twitteru pohvalio da se sastao s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, a danas je to učinio i Damon M. Wilson, iz Atlantskog vijeća.

To je ujedno i zadnji sastanak tijekom njenog boravka u inozemstvu, iz Ureda predsjednice javljaju kako je njen posjet SAD-u završen. Prvotno je bio najavljen povratak u četvrtak, no predsjednici se otvorilo još mogućnosti za za razgovore s predstavnicima američkog političkog života.

I dok se javnost u Hrvatskoj pita zašto je predsjednica tako iznenada otputovala u SAD, regionalni mediji kao i društvene mreže pitaju se zašto je, kad je već došla do Washingtona, nisu pustili unutar Bijele kuće i tumače sve kao državni fijasko.

Već je danima 'na meti' stranica koje ismijavanju njeno javljanje u Dnevniku HRT-a, aludirajući na posjet srpskog premijera Aleksandra Vučića koji se iz Washingtona javio iz dvorišta Bijele kuće.

- Ovog našeg su bar pustili u dvorište.

>> Otkrivamo zašto je Kolinda Grabar-Kitarović produljila boravak u Washingtonu

Komentara 122

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
17:22 07.01.2017.

Regionali? Mislite Slovenia, Austrija, Mađarska, Slovačka, Italija i Poljska?

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
17:29 07.01.2017.

Psi laju karavane prolaze a vi ponavljate isto vec deset puta, niste bolji. Podrska i pozdrav Hrvatskoj predsjednici

DU
Deleted user
17:25 07.01.2017.

Oh nezadovoljstvo svih jer predsjednica nije htjela a niti uspjela postaviti radne simbole Srp i Cekic po svim uredima. He he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije