Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grenfell Tower
Povratak na članak

Otkriven uzrok velikog broja poginulih u požaru londonskog nebodera

Požar koji je buknuo 14. lipnja 2017. prouzročio je kvar na zamrzivaču na četvrtom katu zgrade a zatim se velikom brzinom proširio na ostatak zgrade

Komentari 8

BE
belimo
07:31 05.06.2018.

Problem je STIROPOR. Unatoč atestima za isti ja još nisam vidio stiropor koji u požaru zgrade nije izgorio...

VL
NO
nogogaz
08:34 05.06.2018.

Izolacija protiv vlage na fasadi!? A ja budala mislia da se na fasadu stavlja izolacija protiv vrucine i mraza....

VL
VI
Vito
07:57 05.06.2018.

Otkriven uzrok velikog broja poginulih u požaru londonskog nebodera ::: Oni barem otkrivaju prave uzroke požara __ U Hrvatskoj je uzrok standardni - neispravne instalacije pa krivac ostane nepoznat, a blagajna puna, što je ušteda za kupnju presretača koji po praznom autoputu jure za iskusnim vozačima iz Njemačke gdje nema ograniđenja brzine zbog kvalitetne izgradnje podloge kolnika.

VL
JO
Jozonja
08:15 05.06.2018.

U Americi bi se srusio sam na sebe nakon 2 sata pozara pa nebi trebalo ni gasiti

VL
VI
Vito
08:04 05.06.2018.

Hmmm, stiropor. __ Ne bih baš "rekao" da je problem stiropor - jeftin je __ Hrvatska je praonica novca ratnim profiterima i njihovim mecenama u vladi i vlasti. __ Kako drukčije oprati novac zarađen ratnim profiterstvom, ako ugrađujete mineralnu vunu i protupožarne materijale??? __ Nećete ništa zaraditi, a netko bi mogao postaviti pitanje: od kud zubaru novci za građevinske strojeve i zastavniku za benzinske pumpe??? __ Tako da je stiropor idealno rješenje, a i brže i lakše ga je ugraditi pa se ljudi dive brzini gradnje

VL
VI
Vito
08:07 05.06.2018.

Otkriven uzrok velikog broja poginulih u požaru londonskog nebodera ::: Na Medvednici koriste ložulje za grijanje - 4,5 tona od plamenika je udaljeno 2 metra i odvojeno "ciglom na kant" te limenim vratima - kazna 10.000 kuna i dopuštenje korištenja, jer ložulje nije zagađivač prirode.

VL
DU
Deleted user
15:39 05.06.2018.

da se ovo dogodilo u hrvatskoj, oni u britaniji nebi ni spomenuli po njihovim medijima……. I jos englezi idu i komentiraju o pozaru na neboderu u hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.