Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTIČKI NAPAD U FRANCUSKOJ
Povratak na članak

Otkriven identitet napadača iz Nice: Vjeruje se da je riječ o 21-godišnjem Tunižaninu

Osumnjičenika je policija upucala pri uhićenju i nalazi se u bolnici. Tijekom napada i nakon uhićenja napadač je uzvikivao "Allahu Akbar".

Komentari 7

PU
paul-umpe
18:53 29.10.2020.

Muslimanima bi bilo bolje da se smire. U Europi postoji dosta potencijala za masovno unistenje.Svatko treba vjerovati ali bolesno vjerovanje ne vodi dobrome.

VL
ZG
zg1985
21:11 29.10.2020.

europa to trazi i zeli

VL
NE
Nepokolebljiv
23:01 29.10.2020.

U zakonima kaznjavanja su tradicionalno bila slozena da zastrase posljedicama I na taj nacin obeshrabre krsenje zakona. Kada je nekome umrijeti za nesto sto smatra svetim motivacija tome smrtna kazna nije kazna nego nagrada. Muslimanu koji pocini zlocin prema krscanima u njegovim ocima to nije zlicin nego bogu drago djelo koje ce mu donijeti nagradu nakon mucenicke smrti. Osobi takova razmisljanja bi neizmjerna kazna bila ne smrt nego, recimo, ziva ga usiti u svinjsku kozu sa podosta speka, podrzavat ga zivim u toj svinjskoj kozi koji tjedan ili mjesec pa kada umre ga ukopati u svinjskoj kozi. Kada bi postalo poznato ekstremistima strogog muslimanskog vjerovanja takovo kaznjavanje, vjerujem da bi kazna imala preventivan efekt. Vrsenje zlocina radi postizanja mucenistva bi prestalo jer musliman u svinjskoj kozi nikada ne bi dosao pred Alaha niti bi bio nagraden!

VL
AN
anonimna1
09:10 30.10.2020.

ovakvi samo čekaju priliku da izvrše svoj naum.ako to ne potjerat odakle je došlo , svi čemo se morat zatvarat.neka idu odakle su došli nek si svoje države uređuju po svojoj volji . europljane nek ostave namiru, kad se neželeele prilagodit našoj kulturi.

VL
DU
Deleted user
19:49 29.10.2020.

Nisu to muslimani, to su ekstremisti teroristi koji nemaju vjere i ne poznaju islam. Takve treba odstraniti iz EU brzo i efikasno.

VL
HA
Hanok
21:23 29.10.2020.

ako zelis zivjeti u Europi, onda moras prihvatiti EU kulturu. Isto tako za Sj.Ameriku, Aziju, itd...Francuzima NE DAJEM podrsku jer su uvijek govorili za druge EU zemlje da su rasisti, tako da sada neka rijese to sami. poznati su po tome da prvo naprave problem, onda traze druge za pomoc. ne hvala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.