Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Varga:
Povratak na članak

Otkad sam nezavisni zastupnik zakoni mi prolaze i radim projekte za Kujundžića

Za ulazak u neki saborski klub ključan je , tvrdi, upravo konsenzus oko projekata za zdravstveni sustav za koji će u ovom razgovoru reći da je u glibu

Komentari 8

SM
san.martino
18:05 15.05.2019.

Znaci,nije vazno koliko si kvalitetan nego ciji si!?

VL
Avatar alexandarkeller
alexandarkeller
18:24 15.05.2019.

Postaneš potrkušac vladajućih i to nazoveš nezavisnošću...zanimljiva jezična gimnastika.

VL
Avatar Denis Plamenac
Denis Plamenac
17:54 15.05.2019.

Ovo je katastrofa, premda svi znamo da je oduvijek tako. Vladajući provode samo svoje, dok amandmane drugih klubova, pogotovo onih koji im se ne sviđaju, uvijek odbacuju, ma koliko možda korisni i dobri bili ti prijedlozi.

VL
DU
Deleted user
18:12 15.05.2019.

Da, da, prolaze ti ni manje ni više nego zato što si "nezavisni"...

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
19:23 15.05.2019.

ha ha ha. koji si to zakon progurao, bar nam reci naziv. predlažem da ti i ostali predložite sljedeći zakon svi u hrvatskoj su ,,komunjare,, osim božinovića,šeksa,valentića, ,,masoni,, osim hanžekovića,arhitekta ivaniševića, ,,srbi,, osim pupovca i opačić, ,,nemoralni,, osim pauka,kostelić,lucića,brkića,tomaševića, svi ,,lopovi,, osim sauche,vrdoljaka,kalmete,tolušića, svi ,,nesposobni,, osim šujice,puh,putice,habeka..........postoje i drugi izuzeci a o istima će odlučivati i javnost obavještavati preko davora ivankovića komisija čiji će članovi biti monsinjor kurečić,fra gracijan,vlado košić,pero maldini,ivica relković, ivano balić,pero metličić, niko i njegov brat robert također,robert kopal , škoro i thompson.

VL
MA
marsovka
13:09 20.05.2019.

Kada prelazite vladajučim , ili i tamo više nema mjesta.

VL
DU
Deleted user
19:45 15.05.2019.

Država je direktni krivac za "manjak od 1 milijardu €, do sada"?! Nisu poduzeli ništa da urede Zdravstvo, Cjenike usluga, HZZO, te Farmaceute sa cijenama lijekova?! Možda nisu za to zainteresirani, no iako je kuna prema € stabilna, ne prođe ni mjesec da se cjene nekih lijekova dižu i do 30%? Tko bi trebao kontrolirati? Također, ako se vratimo u nazad, rekao je tadašnji ministar da će za svaku bolest, jedan lijek biti badava uz zdravstveno i dodatno osiguranje? Probajte uzeti neku kremu za kožu, kapi za nos, aspirin 100 ili mnogo sitnih lijekova! Svi stoje ood 20 - 100-tinjak a i više? Jedan Gastal je preko 50 kuna? Tko je tu "lud"? Kao da nismo plaćali 41 godinu Zdravstvo? A nisu svi baš bolesni, samo neki, nikako svi, a plaća se? Gdje bacate novac?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.