Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umro od batina

Otetog bolivijski zamjenika ministra unutarnjih poslova pretukli na smrt

Rodolfo Illanes
Foto: Reuters
1/2
26.08.2016.
u 07:56

Bolivijska Vlada ranije je izvijestila da je 56-godišnji Illanes otet u Pandurou, oko 160 kilometara od glavnog grada La Paza.

Nakon što je otet za vrijeme prosvjeda rudara bolivijski zamjenik ministra unutarnjih poslova Rodolfo Illanes pretučen je na smrt izvijestili su mediji pozivajući se na upravitelja jedne radio postaje koji je rekao da je vidio njegovo tijelo.

"Vidjeli smo Illanesa mrtvog, a jedan od kolega rekao nam je da je umro od batina", izjavio je Moises Flores, direktor lokalne rudarske radio postaje.

Njegova smrt nije potvrđena službeno.

Bolivijska Vlada ranije je izvijestila da je 56-godišnji Illanes otet u Pandurou, oko 160 kilometara od glavnog grada La Paza.

Bolivijski rudari zahtijevaju promjene zakona, a ovog su tjedna postali nasilni. Blokirali su i autocestu. Policija je nakon što su na nju pucali u srijedu ubila dva radnika. Prosvjednici zahtijevaju više rudarskih koncesija i pravo da rade za privatne tvrtke.

>>Bolivija odbila Gatesovu donaciju kokoši: 'On misli da živimo kao prije 500 godina'

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
08:57 26.08.2016.

Izravna demokracija na djelu !

OH
ohka
16:22 26.08.2016.

a sto cekaju sa Moralesom? odlican recept za mijenjajne zakona u svakoj zemlji. batinati ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije