Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav oglas

Osveta prevarene žene: Pogledajte što je objavila u novinama

prevara
Foto: Thinkstock
1/2
04.03.2014.
u 19:00

"Željela bih čestitati Shari Cormier i Patricku Brownu. Očekuju dijete", stoji u čestitci u novinama

Jedna prevarena supruga odlučila se na javnu osvetu pa je tako objavila čestitku u novinama u kojoj ironično čestita na bebi koju njezin suprug očekuje s ljubavnicom.

"Željela bih čestitati Shari Cormier i Patricku Brownu. Očekuju dijete. Nadam se da ste oboje zaljubljeni i da ćete uspjeti. Patrickova supruga, Timeshia Brown", stoji u objavi u novinama.

Iako nije navedeno kada je i gdje je novinska čestitka objavljena, pretpostavlja se da je s područja okruga Sabine u Teksasu. Fotografija čestitke jučer je objavljena na Redditu.

>> Osveta bivše djevojke: Pogledajte što mu je napravila od auta!

>> Obožavateljici One Directiona roditelji zamijenili fotografije članova benda svojima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije