Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK REKTORSKOG ZBORA PROF.DR.SC. MARIN MILKOVIĆ:
Povratak na članak

'Oštro osuđujemo sve oblike diskriminacije i zlostavljanja u akademskoj zajednici!'

Ova je godina zbog pandemije korona virusa teška za sve, no iako je na neko vrijeme djelomično zaustavio gospodarski i društveni život, korona virus nas nije spriječio da i dalje radimo na realizaciji projekata za poboljšanje standarda studiranja i obrazovanja naših sadašnjih i budućih studenata, ističe rektor

Komentari 2

SW
Sweet
18:37 19.02.2021.

Prodaje propovjedi a on i žena su se cijepili preko reda. Slučajno su bili tam....

VL
Avatar madcap
madcap
20:52 19.02.2021.

Je li i Boras bio ZA? Ta parainstitucija zvana Rektorski zbor je jedan od glavnih izvora problema. A ovo Sveučilište Sjever Koprivnica zvuči mi poput Svemirski centar Prnjavor. U našoj Hrvatskoj svaka selendra ima sveučilište. Ili smo totalni genijalci, ilii smo potpuno blesavi. Trećeg nema, a bojim se da smo ovo drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.