Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravlje
Povratak na članak

Osteopatija – tehnika koja pacijenta oslobađa od napetosti

U Zagorju jedino Dragica Radanović iz Zaboka ima certifikat za obavljanje osteopatije, a cijena tretmana je 250 kuna

Komentari 3

CR
crocro
12:25 10.10.2011.

Nakon više mjeseci pozdrav svim dragim Zagorkama i Zagorcima. Ugodno sam iznenađen člankom jer sam 2 puta bio na tretmanu kod pošt. gospođe. Problem za koji mi treba inače 2 mjeseca riješio sam za 2 tjedna. Provjerio sam i ustanovio da je osteopatija oficijelna metoda u fizioterapiji u mnogim zapadnim zemljama u bolničkim ustanovama, Kanadi, Amewrici i dr. Gospođa fizioterapeutkinja je izuzetna osoba koja odlično poznaje strukju, anatomiju i zna svoj posao. Imam rodbinu u Švicarskoj od kojih doznajem da je ovaj tretman izuzetno tražen u Šv. Već sada ću se naručiti za fantastičan opuštajući i djelotvoran tretman i svakome tko ima problema bi preporučio ništa drugo nego osjetiti kako poštovana gospođa uspostavlja dijalog s vašim tijelom i kako će te se poslije osjećati. Pozdrav svim Zagorkama i Zagorcima da slijedeće prigode.

VL
CR
crocro
12:31 10.10.2011.

Moram nadopuniti da slobodno probate ovaj tretman da području gdje se nalazite ako ste u Zagrebu probajte tamo ili u nekom drugom mjestu gdje su osposobljeni osteopati za ovakve tretmane. Nije bitno kod koga idete i gdje idete ali ništa ne gubite ako probate ovaj tretman kako djeluje na vas i kako se osjećate. Ovo govorim samo zbog toga što sam ga ja probao na preporuku svojih prijatelja. Ja sam išao kod pošt. gospođe zato što mi je ta opcija najbliža.

VL
GO
Gordanaaa
23:31 09.12.2014.

Zanima me da li ima koji ostopat u Varaždinu ili bližoj okolici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.