Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Ostavio joj poruku na čaši, a onda je to vidjela njezina majka i evo što je učinila

Ostavio joj poruku na čaši
Foto: Facebook
1/3
04.11.2015.
u 16:44

Majka 19-godišnje Laure nije bila oduševljena porukom pa je fotografiju objavila na društvenim mrežama

Zaposlenik londonskog Starbucksa išao se ''upucavati'' 19-godišnjoj djevojci Lauri Roberts koja je došla po kavu, no sve je pošlo nizbrdo kada je poruku na čaši vidjela njezina majka.

Zaposlenik je markerom precrtao upozorenje o vrućem sadržaju na čaši ostavljajući samo tekst: ''Oprez, ekstremno si vruća''. Majka 19-godišnje Laure nije bila oduševljena porukom pa je fotografiju objavila na društvenim mrežama uz komentar: ''Jezivi barmen napisao je neprimjerenu poruku na čaši kave moje kćeri. Čini se da je materijal za zeta.''

Na žalost snalažljivog mladića mlada Laura je već zaručena, piše Daily Mail. Laura inače često posjećuje Starbucks koji se nalazi u blizini njezina doma u Londonu, no ne želi otkriti točnu lokaciju kako ne bi osramotila dotičnog člana osoblja.

– Tog dana poslala sam fotografiju čaše svojoj majci jer živi daleko i ona ju je objavila na Facebooku. Na čaši je pisalo ime Lora, nacrtan je smajlić, kao i strelica prema poruci – objasnila je Laura i dodala da je njezina majka fotografiju objavila u jednoj grupi u kojoj je objava odmah ''zaradila'' više od 500 lajkova i lavinu komentara koji su bili podijeljeni.

Mlada Laura rekla je da će se idućeg puta kada ode u Starbucks ispričati mladiću. – Ljudi bi na to trebali gledati kao na šalu i želim da on to zna. Vrlo je drag, no na njegovu žalost ja sam zauzeta – rekla je Laura.

>> Postavio nove pločice u kući pa se šokirao kad je ugledao ovo

>> Objavili svima da su se zaručili, a detalj s fotke otkrio još jednu veliku stvar

Komentara 10

IP
ispeci.pa.reci
17:21 04.11.2015.

ne kuzim zakaj je to materijal za novine pa kog to briga,valjda ljude koji nemaju vlastiti zivot pa se zanimaju za tuđe. a sto se tice novinarstva to bi i ja mogo bit. lose

DI
dinamojavolim1
17:56 04.11.2015.

zasto je ovo na naslovnici?

EH
enigmus-hr
17:00 04.11.2015.

I meni je cura u Starbucksu crtala srca, to je valjda neko company-upucavanje :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije