Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na stražnjem sjedalu

Ostavila bebu u užarenom autu i otišla u šoping, rekla da je zaboravila na dijete

Parkiralilšte
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
04.07.2014.
u 14:36

Majka je policiji ispričala da je ostavila svoje starije dijete te kako je zaboravila da joj je mlađe na stražnjem sjedalu

Policajci iz Louisiane spasili su u utorak bebu staru pet tjedana koja je bila zaključana najmanje pola sata u užarenom automobilu, nakon što su prolaznici primijetili da je dijete u nesvijesti na stražnjem sjedalu.

Majka Gloria Elzy (44) policiji je ispričala kako je ostavila svoje starije dijete te da je zaboravila da joj je mlađe na stražnjem sjedalu. Ostavila ga je na parkiralištu trgovačkog centra u koji je nakon toga otišla. Temperatura je tog dana bila viša od 30, dok je u automobilu dosegla i 54 stupnja, piše Yahoo News.

Srećom, dijete je spašeno na vrijeme i potpuno se oporavilo. Majka je nakon incidenta privedena, a djeca su kod socijalnih radnika.

– Nevjerojatno mi je da unatoč tolikoj medijskoj pažnji povezanoj s ovom temom netko može ostaviti ili zaboraviti na dijete u automobilu – izjavio je Randy Smith iz policije.

– Da građani nisu primijetili i odmah pozvali policiju, i da policajac nije brzo reagirao, beba ne bi preživjela – dodao je Smith.

>> Dadilja ostavila dvoje male djece u autu na vrućini i otišla na solarij

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije