Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Oskar obožava djecu i teško mu pada život u boksu skloništa

Foto: Privatni album
06.06.2019.
u 17:05

Pronađen je na ulici, a udomitelje čeka u velikogoričkom skloništu za životinje. Voli se maziti, možete ga upoznati i prošetati, a dodatne informacije dobit ćete na telefon 091/72-02-802

Oskar je pronađen na cesti, prilazio je ljudima u želji da se mazi, ali to se nije baš svima svidjelo. Zbrinut je u velikogoričkom skloništu, a kako nije čipiran njegovi vlasnici nisu pronađeni.

Oskar traži novi dom. S nestrpljenjem čega posjetitelje koji ga vode u šetnju, obožava djecu, a nesretan je kad se mora vratiti u boks. Ne voli zatvoreni prostor, ali još više od toga čezne za društvom ljudi. I svaki dan u boksu sve teže mu pada. Ima dvije godine, u skloništu je čipiran i kastriran, a udomljava se uz posebne uvjete.

Oskara možete posjetiti i prošetati, a informacije ćete dobiti na telefon 091/72-02-802.

Ključne riječi

Komentara 3

VE
verica2
14:27 07.06.2019.

U civiliziranim zemljama je ta pasmina zabranjena ili ju je dozvoljeno držati u strogo propisanim uvjetima.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
23:00 06.06.2019.

Vidi mu se iz očiju da ovo nije nažalost njegovo posljednje pojavljivanje u novinama.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
20:00 06.06.2019.

Obožava djecu? Ali ne za igru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije