Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOL ZBOG TRUMPA
Povratak na članak

Opoziv potpuno podijelio SAD, u tijeku totalni politički i medijski rat

Nema nikakve dvojbe da će Senat osloboditi Trumpa zato što republikanci suparnike optužuju za zloupotrebu postupka

Komentari 79

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
22:29 19.12.2019.

po mome misljenju meni je Trump extra dobar predsjednik.

VL
AL
alphazulu99
23:16 19.12.2019.

Smeta im Trump jer nije zapoceo niti jedan rat za razliku od onog ugladjenog.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
22:56 19.12.2019.

Globalisticka mafija se gusi u svojoj vlastitoj otrovnoj pjeni... Ovim opozivom su zacementirali Trumpovu pobjedu i na slijedecim izborima, ali posto im je mrznja pomracila um, oni to ne razumiju i ne vide.

VL
MA
macazelena1
22:27 19.12.2019.

Ta pisno je da če TRUMP crvenoj zmiji otkinuti račvasti jezik.

VL
DU
Deleted user
23:10 19.12.2019.

Udri Donalde, razbucaj ih sve.

VL
CR
crotsunami
22:44 19.12.2019.

Rekoh već ranije nešto slično, pa da ponovim; Ako je opozvan od strane Zastupničkog doma Kongresa u kojem većinu imaju demokrati, zašto bi se onda postupak potvrdio u Senatu gdje većinu imaju republikanci? Naposljetku, nijedan republikanac ovo ne podržava ...optužen je na kontu lažnih svjedočenja i jer im smeta. Smeta im od samog početka jer ovome dobro ide, pomrsio im je planove u 2016. jer demokrati žive na kontu krađe iz federalnog budžeta ...smeta im jer kad ovaj i govno dotakne a ono se u zlato pretvori.

VL
DU
Deleted user
22:32 19.12.2019.

Robovlasnički Demokrati su već jednom izazvali građanski rat, drugi bi mogli levičarski.

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
22:58 19.12.2019.

Trump 2020.

VL
DU
Deleted user
23:06 19.12.2019.

Svrbi vas yugice Trump...neka neka

VL
Avatar dzambo
dzambo
00:39 20.12.2019.

Ko je ovdje u Americi licno i svaki dan je pratio ovu istragu na TV jedino takvi imaju licni uvid u sve ove dogadjaje a ko je u Europi i dobija dnevno il sedmicno kap na kap vijesti od svojih medija to nije to i nema pravu sliku svih ovih dogadjaja zasto ovi ljevicari optuzuju Trumpa i da ovi van Amerike imaju bilo kakvu sliku za to najbolji primjer za to je da se stavi njihov predsjednik u tu situaciju kao primjer i onak bukvlano receno da je predsjednik HR iz na primjer '95-'96 god. razgovarao na telefonu sa drugim drzavnikom i da je ''nesto'' rekao i da su iz partije SDP tada pokrenuli postupak smjenjivanja zbog toga i onda su nasli ''svjedoka'' za kojeg samo oni znaju koji im je rekao da je on ''nesto'' cuo, a on je to cuo ''nesto'' od nekog treceg a taj od nekog drugog i taj drugi od nekog prvog. e sad SDP partija nije dala da on licno svjedoci neg su doveli sve one koji nisu ''direktno'' bili na tom razgovoru i oni su culi od nekog drugog a svi ti ''svjedoci'' naginjali su na SDP kao partiju koju simpatiziraju, ali niti jedan direktno nije cuo licno nista neg od drugih. samo jedan kojeg je predsjednik zvao licno rekao je da on nije rekao ono zasto ga optuzuju ALI ON MISLI po svom uvjerenju da je predsjednik kriv ioako licno predsjednik nije to rekao a i on je to potvrdio taj svjedok al et ''on misli'', poslije toga SDP je doveo svoje advokatei koji poznaju zakon i ti su potvrdili da ''oni misle'' da je predsjednik kriv na osnovu sto taj jedan svjedok isto tak ''misli''.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:46 20.12.2019.

Nije podijelio nego naprotiv, ponovo je ujedinjava. Sve je vise prelaska iz demokratske stranke u republikansku pogotovo medju crncima ciji je postotak nezaposlenosti manji nego ikada. Ljudima je dosta pobacaja do dana potoda, muskaraca u zenskim wc-ima i muskaraca koji se takmice u zenskoj konkurenciji, dosta im je zakona koji kaze da je dozvoljeno obavljati muzdu na sred ceste a pogotovo tuzitelja koji oslobadjaju ubojice ili najnoviji slucaj iz Californie gdje obecaju da ce se zalagati za manje kazne meksickim, latino i crnim gangsterima jer je to rasizam.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:31 20.12.2019.

Opoziv je farsa. Demokrati panicare jer je svima jasno da predsjednik osvaja i slijedece izbore. I to s lakocom. Senat ce najvjerovatnije jednostavno ponistiti rezoluciju kongresa sto i Pelosi i Shiff a pogotovo Biden i Clinton i prizeljkuju jer ne zele da javnost sazna istinu o njima.

VL
CH
chambakchelo
04:03 20.12.2019.

Trump je razbio demokratsku stranku ,establishment ,pedowood I msmedije. Bukvalno se raspadaju na nase oci! Spektakl Jos 5 godina nece od vas dugmici ostat.

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
08:39 20.12.2019.

Pitali Amera zašto se odlučio za demokrate. Zato što su mi i otac i djed i pradjed bili demokrati. A što da su Vaš otac, djed i peradjed bili konjokradice, biste li i Vi bili konjokradica? A ne, onda bih bio republikanac.

VL
EU
eugenkak
05:24 20.12.2019.

protiv Trumpha su ustvari svi ti lijevi koji kradu, pljackju i nikaxd im nije dosta a Trumph trazi da se svi ti busnisi vrate u Ameriku i da zapsle Americvki narod

VL
Avatar dzambo
dzambo
05:00 20.12.2019.

Da bi domaci Hrvati ljevicari koji su u Hrvatskoj i nikad nisu zivjeli u Americi da bi razumjeli sta je sta ALI da im kao na primjer danas il zadnjih godina SDP kao ljevicari uvezu jedno 10% od ukupne HRR populacije koji su ilegalno usli u drzavu i imaju vecu pomoc neg domaci stanovnici i da im je sve na to uvezeno jos najmanje 20% legalnih imigranata iz trecih zemalja koji vecinom zive na racun drzave i dalje rade najeftinije poslove i nemogu sami sebe financirati bez pomoci poreznika Hrvatskih, da im se u svim gradovima HR gdje su ljevaci na vlasti mnogi spavaju na cesti,drogiraju se i ulice tih gradova izgledaju kao smece i da u isto vrijeme kradu i prave kriminalne radnje i pustaju slobodno da rade sto rade da daju pomoc u novcima cak i osobama koje su mlade i sposobne da rade na racun Hrvatskih poreznika da mogu Predsjednika smjenit na osnovu rekla-kazala i da nedaju mu da se brani legalno za tu optuzbu rekla-kazala da ljevicari sastave dosije sa lazima i jos plate za to u suradnji sa Slovencima i onda optuze Hrvatskog predsjednika zato sto je suradjivao sa Slovencima i zale se zato sto su izgubili izbore zbog toga to ti je samo primjer kak to izgleda ovdje u USA gdje ljevicari provode svoju filozofiju i imaju vlast dugo unazad u nekim gradovima,e da to imaju u HR ta ljeva partija ne bi ni postojala a domaci HR su za ljeve i protiv Trumpa. I opet kazem da bi razumjeli sta je Trump PRVO bi trebali imat kod svog doma sve ovo nabrojano pa da vidim onda bi li bili za ljeve.

VL
DU
Deleted user
07:37 20.12.2019.

Trump je 2008. bio demokrata i zajedno s Pelosi pokrenuo opoziv Busha!

VL
DU
Deleted user
05:52 20.12.2019.

Thank you as predicted stubborn mister Trump hope it is not so. we are getting in to recession. If I am smart I will get rich you will not kind of game! Good luck and hold your horses.

VL
TI
Tirano
17:08 22.12.2019.

Kako zapravo djeluje demokracija na dijelu! S jedne strane Trumph je prodao oružja za cca 1000 milijardi $, povlači mnogo vojske s bliskog istoka, donosi sankcije Rusiji, ove zadnje sjeverni tok plina Rusije za Europu i unatoč toga mora odgovarati na Ustavnu tužbi! Mada mi se osobno ne sviđa kao Predsjednik USA, ipak je pokrio dug Amerike! S druge strane uništio je socijalno osiguranje, vrši pritisak na Izbjeglice iz Meksika? Tako da je s jedne strane za USA pozitivac ali i teški negativac! Mada mu se neće desiti ništa "no mora odgovarati"! Što bi se u RH trebalo desiti da odgovara naš Predsjednik Zemlje?! Tu se vidi koliko smo mi daleko od prave demokracije!

VL
RO
roringma
09:30 20.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.