Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SADINE

Opet pobjegao: Policija ga pronašla, ali neuhvatljivi bik Jerry nije se dao

Ilustracija
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
27.10.2019.
u 11:58

Najpoznatiji bik u Hrvatskoj ponovno je viđen, ovaj put u mjestu Sadine

Jedna od vijesti koja hrvatsku javnost zabavlja posljednjih dana je bijeg bika iz klaonice u Kaštelima. Za bikom Jerryjem od petka tragaju lovci i policajci, a sve budno prate mnogi građani kojima je bik svojom upornošću toliko prirastao srcu da su obasuli vlasnika klaonice pozivima i ponudama za udomljavanjem.

Policija je sinoć obavijestila vlasnika Petra Skeju da je pronašla bika u mjestu Sadine pronašla, no tek što su to učinili, neuhvatljivi bik opet je pobjegao, doznaje RTL. Pretpostavlja se da je krenuo prema Prgometu.

Podsjetimo, zadnji put je viđen u Rudinama gdje je ušetao u dvorište Ivane Klarić.

- Ja sam izašla i pogledala desno, a on kopitom grebe i ja govorim: evo lički medvjed. Nisam znala, to je bilo ogromno nešto. Vratim se u kuću, ja govorim da haluciniram, nešto mi nije jasno – gdje će biti bik, ustvari krava sam mislila. I onda sam zvala susjedu, i kažem joj daj molim te pogledaj kroz prozor je li stvarno meni krava ispred vrata. A u stvari, to je bio bik - prepričala je svoj susret sa 650 kilograma teškim bikom.

Policija moli građane ako ga uoče da mu se ne približavaju te da dojave informacije an 192.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
13:08 27.10.2019.

Mislim da je Jerry fakat zasluźio da dočeka prirodnu smrt,negdje na vegetarijanskom imanju nekog boema.

SV
SveJeUzalud
13:02 29.10.2019.

....vrati se doma....skuha san ti pašta šutu......

DH
dalibor.hren
19:19 27.10.2019.

Drugi komentar je izbrisan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije