Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 20 godina

Općina Velika napokon u cijelosti očišćena od mina

MIHE
Foto: Hrvoslav Pavić/PIXSELL
05.11.2014.
u 14:54

U iduće dvije godine trebalo bi biti očišćeno svih 32 četvorna kilometra minski sumnjivih područja u Požeško-slavonskoj županiji

Općina Velika u cijelosti je očišćena od mina i ona će do kraja godine o tomu dobiti certifikat. Tako se ova općina pridružila Virovitičko-podravskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji, koje su ove godine također u cijelosti ostale bez mina.

Prema najavama iz Hrvatskog centra za razminiranje, u iduće dvije godine trebalo bi biti očišćeno svih 32 četvorna kilometra minski sumnjivih područja u Požeško-slavonskoj županiji. To će omogućiti stavljanje u funkciju mnogih poljoprivrednih površina koje se do sada nisu mogle koristiti.

>> Počelo čišćenje minski sumnjivih područja u općini Okučani

>> Lasinja i Ogulin u 2015. bez mina, u županiji sumnjivo još 58 četvornih kilometara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije