Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNA DOJAVA

Opasno igranje u Međimurju: Izmislio da mu je susjed ozlijeđen, službe bez razloga odjurile na teren

Hitna pomoć Brač
Pixsell/Ilustracija
11.11.2020.
u 15:05

"Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", kažu u PU međimurskoj

Policija je prijavila 31-godišnjaka s područja općine Pribislavec zbog kaznenog djela lažne uzbune.

U ponedjeljak u 19.28 sati mobitelom je obavijestio hitnu medicinsku pomoć da je sumještanin pao niz stepenice i ozlijedio se, žaleći se na bol u prsima, iako je znao da to nije istina.

Na takvu lažnu dojavu na hitno postupanje upućen je medicinski tim koji je dolaskom na mjesto događaja ustanovio da nema potrebe za njihovim postupanjem.

-Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - kažu u PU međimurskoj

Komentara 3

NE
Neo001
15:43 11.11.2020.

Hitna medicinska pomoć je žrtva romske populacije koja ih poziva zbog banalnih razloga, tako da imaju problema zbrinuti domaće stanovništvo, a ne mogu si pomoći jer razni dušebrižnici, razni puhovski će odmah laprdati o diskriminaciji, a nitko od te bagree ne želi rome u svojoj blizini.

LI
liliZG
10:52 12.11.2020.

trebali su njega utrpat u kombi i pravac ludnica na promatranje, ...bar ne bi imali prazan hod a taj će ih ionako opet zvati...

BF
bf22
20:59 11.11.2020.

da,i? što mu mogu? uzeti socijalu koju prima iako je radno sposoban?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije