Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazale što imaju

One se ne srame svog zanimanja: Maturantice u školu stigle na traktorima

maturantice
Foto: pozega.eu
17.05.2018.
u 10:38

Katarina Augustinović i Sara Pus na nastavu su stigle u svojim limenim ljubimcima

Maturantice Katarina Augustinović i Sara Pus pozornost javnosti privukle su neobičnim postupkom kojim su odlučile pokazati kako se ne srame onoga što rade kao ni kraja iz kojega dolaze.

Njih dvije tako su u Poljoprivrednu školu ''Požega'' koju pohađaju stigle u traktorima koje su ostavile na parkiralištu dok su one bile na nastavi, piše Požega.eu.

S obzirom na to da biti poljoprivrednik danas nije atraktivno zanimanje, ove su djevojke ponosno pokazale da se raduju onome za što su se i školovale.

Komentara 14

VL
vlatx
11:54 17.05.2018.

Bravo cure!!

DU
Deleted user
11:57 17.05.2018.

A zasto bi se cure sramile???? Boze naslov nigdje veze,,,al dobro......

Avatar Nesvrstani
Nesvrstani
12:05 17.05.2018.

Poljoprivreda je u bivšoj Jugoslaviji uništena za vreme nasilne industrijalizacije i migracije seoskog stanovništva u gradove. A i isplatilo se, u fabrici dobra plata, na selu roditelji i rođaci, dvostruka korist. Ali došle devedesete, fabrike posustaju, seoska rodbina izumire, i, i od dvostruke koristi nastala dvostruka šteta. Sad je teško da se novopečena urbana populacija vrati na selo i živi od svog rada, a i da doprinosi opštem prosperitetu države. Sigurno je kod vas u Hrvatskoj bolje zbog članstva u eu, i blaže krize devedesetih, ali po naslovu gde se pominje "sram" zbog bavljenja jednim časnim zanimanjem, vidim da je vrlo slično raspoloženje kao u Srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije