Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudom izbjegnuta tragedija

Ona sigurno nije majka godine: Centimetri spasili dječaka od stradavanja

Screenshot
13.10.2020.
u 13:39

Majka je s dvoje djece, od kojih je jedno gurala u kolicima, odlučila pretrčati nekoliko trakova prometne ceste na mjestu gdje nije označen pješački prijelaz.

Samo sreća spasila je život djetetu iz ruskog grada Čeboksarija koje je s majkom pretrčavalo prometnu cestu s nekoliko trakova.

Majka je s dvoje djece, od kojih je jedno gurala u kolicima, odlučila pretrčati nekoliko trakova prometnice na mjestu gdje nije označen pješački prijelaz.

Dok su pretrčavali cestu, jedan im je vozač zatrubio, majka s kolicima se zaustavila, no stariji sin nastavio je trčati. Doslovno su ga centimetri spasili od stradavanja.

Vozač, naime, nije stigao zakočiti te je u zadnji trenutak prošao pokraj dječaka koji se žurio što prije pretrčati cestu.

Dijete, naravno, nije krivo nego majka kojoj će ovaj trenutak, nadajmo se, biti opomena da to više nikada ne učini.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mladen valentić
mladen valentić
14:31 13.10.2020.

Upitno je da li je vozač i vidio klinca jer je mali bio kod vozačevih vrata, a zaklanjalo je vidik vozilo koje je stajalo iz kojeg je snimano!

SI
sisavac
14:24 13.10.2020.

ako ne čudi postupak majke, začuđuje postupak vozača auta... nit je stao nakon ovog, ništa. al mali ima reakciju. još se stigao okrenuti k mami. :) to je sreća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije