Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Ona sigurno nije majka godine: Centimetri spasili dječaka od stradavanja

Majka je s dvoje djece, od kojih je jedno gurala u kolicima, odlučila pretrčati nekoliko trakova prometne ceste na mjestu gdje nije označen pješački prijelaz.
13. listopada 2020. u 13:39 2 komentara 1347 prikaza
Foto: Screenshot

Samo sreća spasila je život djetetu iz ruskog grada Čeboksarija koje je s majkom pretrčavalo prometnu cestu s nekoliko trakova.

Poput 'vrtloga' Majka i sin oduševljavaju ljude svojim jedinstvenim izgledom: Zbog rijetkog stanja oboje imaju plavo-smeđe oči

Majka je s dvoje djece, od kojih je jedno gurala u kolicima, odlučila pretrčati nekoliko trakova prometnice na mjestu gdje nije označen pješački prijelaz.

Dok su pretrčavali cestu, jedan im je vozač zatrubio, majka s kolicima se zaustavila, no stariji sin nastavio je trčati. Doslovno su ga centimetri spasili od stradavanja.

isprobajte ih Majka četvero djece otkrila odlične trikove kako ubrzati spremanje djece za školu

Vozač, naime, nije stigao zakočiti te je u zadnji trenutak prošao pokraj dječaka koji se žurio što prije pretrčati cestu.

Dijete, naravno, nije krivo nego majka kojoj će ovaj trenutak, nadajmo se, biti opomena da to više nikada ne učini.

kostajnica
NA GRANICI EU
Tužna priča iz hrvatskog grada: 'Znate kakva je situacija kad je čak i gradonačelnik odselio'
Biciklisti
PROMO
Kako izabrati pravi bicikl
  • Avatar mladen valentić
    mladen valentić:

    Upitno je da li je vozač i vidio klinca jer je mali bio kod vozačevih vrata, a zaklanjalo je vidik vozilo koje je stajalo iz kojeg je snimano!

  • sisavac:

    ako ne čudi postupak majke, začuđuje postupak vozača auta... nit je stao nakon ovog, ništa. al mali ima reakciju. još se stigao okrenuti k mami. :) to je sreća.