Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni u braku

On je stariji 45 godina: Par otkrio da su bili povezani i prije nego što su se upoznali

Stefani Walper
Foto: Facebook
1/2
18.04.2019.
u 08:10

Stefani (24) je nakon tri mjeseca veze otkrila da je išla u vrtić i školu sa sinom svoga 69-godišnjeg supruga

Bračni par s razlikom od čak 45 godina, otkrio je da su bili povezani i prije nego što je itko mogao zamisliti da će njih dvoje završiti u braku.

Stefani (24) i njezin suprug Don Walper (69) iz Armstronga u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija, a koji su roditelji jednogodišnjeg dječaka, šokirali su se kada su otkrili da su se možda vidjeli puno prije nego što su završili zajedno.

Naime, 24-godišnjakinja je išla u vrtić i šoku sa suprugovim sinom iz prvoga braka.

Don joj je o njemu pričao kada su bili u vezi dva-tri mjeseca.

– Poznajem Donovog sina još i predškole. Išli smo zajedno vrtić, osnovnu i srednju školu. M;maturirali smo zajedno, a bili smo dobri prijatelji kada smo bili manji – ispričala je Stefani, piše Daily Mail.

Ona i suprug trenutačno ne razgovaraju s njegovim sinom, no prošle godine dobili su vlastiti dijete, malenog Lachlana koji sada ima jednu godinu. Lani su se i vjenčali i tvrde kako nikada nisu bili sretniji.

– Mnogi ne razumiju da razlika u godinama može biti genijalna. Svi misle da je u pitanju nešto drugo. Pitaju me kako ga uopće mogu voljeti. Voliš nekoga zato što ga voliš – kaže mlada majka.

Njih dvoje upoznali su se prije četiri godine kada je Stefani počela raditi u Donovom omiljenom kafiću te su odmah 'kliknuli'.

Seksualni život im je, tvrde, najbolji dio veze.

– Seks je definitivno bio veliki dio iz moje perspektive. Uvijek sam se osjećao mlađe, nisam doživljavao svoje godine. Uvijek sam želio izlaziti van, družiti se s mlađima. Sada kada imamo dijete stvari su se malo promijenile, no prije smo se seksali cijelo vrijeme – pohvalio se Don, a Stefani je dodala kako su to radili i nekoliko puta dnevno.

– Don jednostavno zna što radi – pohvalila je ona svoga supruga.

VIDEO Slučajno ostavio auto-kameru uključenu kod kuće, šokirao kada je vidio što mu je supruga radila

Komentara 3

Avatar nekineki
nekineki
08:41 18.04.2019.

ove novinarke u vl-a sigurno isto pate od geranofilije, s ozbirom da stalno obradjuju ovake članke...

Avatar YJAK_Y
YJAK_Y
08:48 18.04.2019.

Znam kakav je to predivan osjećaj kad muškarac ima znatno mlađu suprugu od sebe makar moja nije mlađa od mene 45 nego samo 21 godinu.

DU
Deleted user
10:38 18.04.2019.

Tja, kaj se more. Vsaki bedak ima svoje veselje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije