Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO UHIĆENI

On iznuđivao 74-godišnjaka pa pokušao pobjeći kada su ga došli uhititi, ona napala policajca

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
23.09.2021.
u 13:09

Dok se policija hrvala s njim 38-godišnjaku je u "pomoć" priskočila 35-godišnjakinja

Iznuda, prijetnja i prisila prema službenoj osobi djela su koja se stavljaju na teret 38-godišnjaku i 35-godišnjakinji, koji su uhićeni 21. rujna.

Kako je priopćila umaška policija, tog dana policajci su došli uhititi 38-godišnjaka. Došli su zbog prijave 74-godišnjaka kojeg je, kako se sumnja, mlađi muškarac iznuđivao. U više navrata ga je nazivao telefonom te mu je prijetio, tražeći povrat nepostojećeg duga. Kada su policajci 38-godišnjaku priopćili da je uhićen, on je prvo pokušao pobjeći, a zatim je zaprijetio policajcima.

Dok se policija hrvala s njim 38-godišnjaku je u "pomoć" priskočila 35-godišnjakinja  koja je vikala na policajce te ih je pokušala spriječiti da ga uhite, pri čemu je jednog policajca i ozlijedila. Ona je uhićena zbog prisile prema službenoj osobi, dok je 38-godišnjak prijavljen za iznudu i prijetnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije