Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oleg Butković:
Povratak na članak

'Takav stav Mosta nije ništa nego rušenje ove Vlade'

Na sjednici Predsjedništva dali smo jednoglasnu podršku predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku, rekao je Butković

Komentari 24

MD
mare_dalmacija
20:52 27.05.2016.

Oleg, poznamo se, naravno pod mojim pravim imenom i zato me poslušaj: krrenite u 'ofenzivu'! Reci svojima (i mojima!) da preuzmu nadzor nad biračkim popisima, APIS-om, DIP-om i paze na 'rad' Orepića i Cvitana, kako bi osigurali poštene i točnee rezultate izbora, jer s još jednom komunja...om namještaljkom i 'dodatkom' 200-3000 tisuća nepostojećih birača gubimo! Imaj to na umu! To MORA biti prioritet, a bilo bi dobro da se na neki način započne s PROVJEROM rezultata dva zadnja izbora , kako bi se utvrdilo tko je u to upetljan! Nakon toga sve će biti tek 'tehnika': DOMOLJUBA je puno više nego to pokazuju rezultati! krenite ... u odlučnu bitku za očuvanje HRVATSKE HRVATSKE!

VL
BU
Bulaba
21:08 27.05.2016.

Nemamo što čekati glasovanje u Saboru. Kakve su ovo gluposti? Most više nije dio parlamentarne većine, bar ne one koja je trenutno u vladi. Mostovi ministri nemaju povjerenje premijera, prvog podpredsjednika, niti ostalih ministara, isto kao što ni oni nemaju više povjerenje Mosta. Ovo je čista sabotaža demokracije, to je ciljano tako odigrano da se ljudima do kraja zgadi koncept demokracije i da se okrenu hitlerovskom mesijanstvu utjelovljenu u liku sumanutog Bože Petrova. Gotovo je, Domoljubna koalicija MORA, i pod cijenu gubitka većine, instistirati na uklanjanju ćuprijaških ministara iz vlade.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
21:11 27.05.2016.

kako imate većinu ministara u vladi najlogičnije je da zbog rušenja vlade zatražite ostavku potpredsjednika vlade Bože Petrova i istu slijedeći tjedan izglasujete i dotičnog odstranite iz vlade. pa neka Petrov dalje razmišlja o svojoj sudbini.

VL
DU
Deleted user
00:27 28.05.2016.

Most se ili prekombinirao ili jako dobro znaju što rade i još bitnije za koga rade (svoje financijere čudne pozadine). Ovo nije pitanje tek smjene jednog potpredsjednika i to bez relevantnog pravorijeka institucija, ovo je udar na prvog čovjeka HDZ-a a preko toga i na čitavi HDZ, dakle te fore o zamjeni ne prolaze. HDZ-u savjetujem da nabave stranog PR stručnjaka, ali ne iz Prnjavora već ozbiljnog, profesionalnog PR stručnjaka.

VL
L0
luena 01
00:34 28.05.2016.

Oleg ne da svoju fotelju... =:-))

VL
DU
Deleted user
08:44 28.05.2016.

Pa što ako Vlada padne?

VL
Avatar think pink
think pink
08:59 28.05.2016.

"'Takav stav Mosta nije ništa nego rušenje ove Vlade" - i??? zar je ova vlada bogom dan pa se ne smije rušiti??? ovaj jadnik butković se boji za svoje mjesto jer dobro zna da ni u jednoj drugoj vladi ne bi mogao ni sanjati o ministarskom mjestu... ako se bira po sposobnosti. valjda je i njemu jasno po kojim je to kriterijima on upao u ovu priču. poslušnik i ništa više.

VL
LE
LeonardS
07:44 28.05.2016.

I ti češ biti u istoj situaciji

VL
HR
hromcan
00:32 28.05.2016.

Pa nečemo valjda dozvoliti da nam neki tamo sektaši vode državu a tu pervenstveno mislim na Božu Petrova.

VL
ZA
zarac
20:37 27.05.2016.

Gospodin Butković bi trebao znati da je pozicija ponuđena nekome drugome iz tzv. "domoljubne" koalicije, a ako oni ne žele ponuditi nikog osim čovjeka koji je očito izgubio povjerenje MOSTA i Petrova, tek tada na tapetu dolaze novi izbori. Poznato nam je da je gubitak povjerenja dovoljan za gubitak pozicije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.