Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozlilo mu prošlog vikenda

Oglasio se Hajdaš Dončić: 'Na kućnoj sam njezi. Ide na bolje, hvala svima na pozivima i porukama'

Siniša Hajdaš Dončić
Facebook
16.09.2021.
u 09:52

Hvala svim sestrama sa kirurgije 1 OB Bračak i tetama spremačicama, poručio je u svojoj objavi na Facebooku

Saborski zastupnik i potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić koji je prošlog vikenda primljen u Opću bolnicu Zabok zbog visoke temperature i bolova u donjem dijelu abdomena, stigao je kući i nalazi se na kućnoj njezi.

"Kućna njega; Hvala svim sestrama sa kirurgije 1 OB Bračak i tetama spremačicama. Ide na bolje, hvala svima na pozivima i porukama. pusa", napisao je na Facebooku uz fotografiju u društvu svoga psa.

Kako su izvijestili iz SDP-a Hajdaš Dinčić obavio je pretrage, a kao dijagnoza se navodi divertikuloza debelog crijeva.

Komentara 7

PA
pavlov
10:07 16.09.2021.

Ogledni primjer sintagme "Revolucija jede svoju djecu"!!

Avatar horuk
horuk
10:05 16.09.2021.

Cudi me da se diagnoza tako slobodno objavljuje. Zar to nebi trebala biti intimna stvar i politicarima?

FE
Felix007
10:22 16.09.2021.

Ja sam prije mjesec dana bio 2 tjedna DOSLOVNO bez jedne žice hrane, žlicu riže bi povratio, dvopek, šta god, dakle ni zalogaj hrane nije ostajao 2 TJEDNA U MENI i 3 puta na hitnoj bio i nisu me htjelii hoaspitalizirat jer eto nisam Dončić ili neki drugi političar,sportaš,glumac.... Ako si civil moraš biti polumrtav da te prime u bolnicu ili mrtav da ti proglase smrt!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije