Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA PAGU

Oglasila se i predsjednica: 'Zgrožena sam i potresena!'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
28.02.2019.
u 15:36

'Zgrožena sam i potresena jutrošnjom tragedijom na otoku Pagu i iznimno tužna zbog nesretne sudbine četvero djece'

Oko tragičnog dodađaja u Pagu u kojem je otac bacio četvero svoje djece s prvog kata, oglasila se i predsjednica RH. Kolinda Grabar Kitarović nije skrivala svoju zaprepaštenost nemilim događajem.

-Zgrožena sam i potresena jutrošnjom tragedijom na otoku Pagu i iznimno tužna zbog nesretne sudbine četvero djece. O zdravstvenom stanju djece u stalnom smo kontaktu s ravnateljem zadarske bolnice dr. Željkom Čulinom- kazala je predsjednica na svojem Twitter profilu.

>>Balkon s kojeg je otac bacio djecu na Pagu

-Smatram da nas ovakve tragedije trebaju upozoriti kako se kao odgovorni članovi društva moramo više angažirati na pomoći i solidarnosti sa žrtvama obiteljskoga nasilja, ali prije svega raditi na prevenciji i pomoći obiteljima!- dodala je.

>>Press konferencija u vezi događaja na Pagu

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:02 28.02.2019.

I ?

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:12 28.02.2019.

I šta si ti poduzela da se takve stvari ne dogadaju u svom mandatu ?

HY
hydrat
18:14 28.02.2019.

oglasila se ???..Za nju više nemam inspiraciju što se tice negativnosti... .Ali siguran sam da postoji još pogrdnih rijeci na njezin racun ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije