Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA DANA U KRVAVOJ ODJEĆI

Odvjetnik vozača: Nikome ni u jednom trenutku nije rekao da je zaspao u vožnji

Vedran Balen/Ivica Galovic/PIXSELL
27.07.2021.
u 10:16

– Koliko sam doznao od njega, on nikome ni u jednom trenutku nije rekao da je zaspao – rekao je odvjetnik Igor Cišper

Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo donio je odluku o istražnom zatvoru za vozača kosovskog autobusa koji je u nedjelju ujutro sletio s autoceste kod Slavonskog Broda. Igor Cišper, odvjetnik vozača, kazao je u izjavi za medije nakon donošenja odluke da je uspio razgovarati sa svojim klijentom te da mu je žao što se sve dogodilo.

Rekao je i kako je vozač još uvijek bio u krvavoj odjeći te da se sada presvlači.

– Koliko sam doznao od njega, on nikome ni u jednom trenutku nije rekao da je zaspao – rekao je odvjetnik Igor Cišper i dodao da će zadržati za sebe što mu je točno rekao vozač.

– Ne znam kako je državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu došlo do tog zaključka – rekao je komentirajući priopćenje prema kojem je mogući uzrok nesreće umor vozača i nesposobnost da sigurno upravlja vozilom.

Na pitanje što će biti dalje, kazao je da je sada određen istražni zatvor na mjesec dana pa će se onda vidjeti što će se dalje poduzimati, uključujući i eventualni prijedlog o prepuštanju slučaja kosovskom pravosuđu.

Podsjetimo, uhićeni vozač upravljao je autobusom u trenutku slijetanja s autoceste A3 Zagreb – Lipovac. Poginulo je deset osoba, a više od 40 je ozlijeđeno. Među deset poginulih je i drugi vozač autobusa.

Komentara 20

AA
Aartur
10:56 27.07.2021.

Čovjek sigurno nije namjerno sletio s ceste. Paradiranje u lisicama je samo ponižavanje čovjeka koji ionako prolazi kroz pakao i koji sigurno nije dobrovoljno vozio do iznemoglosti nego ga je poslodavac uvjetovao.

LI
linkser2
11:03 27.07.2021.

Čovjek je svakako kriv ali.. da ga navlače do sudnice sa lisičinama je odvratno!!!

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
10:57 27.07.2021.

Čovjek je vozio, zaspao i kriv je za izazivanje nesreće u kojoj je nažalost poginulo 10 ljudi. Sada je pitanje pod kojim se to okolnostima dogodilo. Jedno je gotovo sigurno, on to nije napravio namjerno i sigurno mu je žao poginulih i ozljeđenih ljudi. Voziti auto(bus) duže od 8 sati nije jednostavno. Od umora i monotonije čovjek u sekundi klone poput žarulje koja je ostala bez struje, bez da uopće osjeti i ima utjecaja na to (dogodilo se to jednom i meni, to mi je šok za cijeli život!).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije