Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Održana prva sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija

Posebno su razmotrene predstojeće aktivnosti u kontekstu današnjih odluka Vlade RH o formiranju povjerenstava za izradu Nacrta prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti RH i Nacrta prijedloga Zakona o sustavu domovinske sigurnosti.
03. studenoga 2016. u 17:57 2 komentara 570 prikaza
damir krstičević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Pod predsjedanjem predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra obrane g. Damira Krstičevića održana je 1. sjednica Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija u aktualnom sastavu Vlade RH.

Na sjednici su članovi Savjeta – savjetnica predsjednice Republike Hrvatske za obranu i nacionalnu sigurnost, koja je ujedno i zamjenica predsjednika Savjeta, ravnatelj SOA-e, ravnatelj VSOA-e i predstojnik UVNS-a, sukladno zakonskim ovlastima propisanim člankom 5. Zakona o sigurnosno-obavještajnom sustavu RH, razmotrili aktualna pitanja iz područja djelovanja sigurnosno-obavještajnih agencija.

Posebno su razmotrene predstojeće aktivnosti u kontekstu današnjih odluka Vlade RH o formiranju povjerenstava za izradu Nacrta prijedloga Strategije nacionalne sigurnosti RH i Nacrta prijedloga Zakona o sustavu domovinske sigurnosti, s ciljem definiranja i uspostave sveobuhvatnog, koordiniranog i proaktivnog sustava domovinske sigurnosti primjerenog potrebama Republike Hrvatske.

>> Imenovani najbliži suradnici premijera Andreja Plenkovića

KORUPCIJA U RH
U Otvorenom zaiskrilo između Grmoje i Keruma: Ma kome si ti platio gulaš u životu?
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje
  • golub Vaso:

    Krstičević se prepao kao grlica, Mrkonjić grad

  • FONZA:

    Napokon pravi covjek...vrijeme je da se to leglo udbasa razbije .