Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH!
Povratak na članak

Odrezao si ruku pilom, spasili je riječki liječnici: 'Moram donijeli janjetine da bolnica zamiriše'

Dr. Juranić istaknuo je da je sreća u nesreći bilo to što se radilo o ravnom rezu i da okolno tkivo nije bilo nagnječeno.

Komentari 9

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
22:44 01.09.2021.

ako slučajno padnete doktorima u ruke, pravite se mrtvi, možda preživite!

VL
SL
slavenZadravec
22:42 01.09.2021.

Ovakva pogreška bi drvopilara u Americi koštala više tisuća dolara, ili ozbiljno povećanje premije zdrastvenog osiguranja dok kod nas sve ide na teret države. Treba istaknuti takve, pozitivne stvari.

VL
DU
Deleted user
21:59 01.09.2021.

Ahahaaa, koje primitivno i zaostalo balkansko pleme, Zamislite da ovako nesto izjavi amerikanac, britanac, kanadjanin, svicarac i slicno u bolnici. ahahahaaaaa

VL
DU
Deleted user
19:13 01.09.2021.

🦿👀 Ovaj ima samo nogu, nisu ga mogli spasiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.