Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVITI TRENUTAK

VIDEO Psu je htio pokazati kako se preskače poplavljeni put pa se dobro osramotio

Foto: Screenshot
1/3
19.02.2020.
u 17:37

Oluja Dennis koja je prošla kroz Veliku Britaniju poplavila je mnoga područja

Harry Way (19) odlučio je pokazati svojem psu kako se preskače poplavljeni put, samo kako bi se proklizao i pao u blato. Duhoviti trenutak snimila je njegova djevojka Abi Chamberlain koji je potom završio na internetu.  

Naime, nakon što je područjem prošla oluja Dennis, 19-godišnjak odlučio je prošetati zajedno sa svojom 20-godišnjom djevojkom i njihovim 9-mjesečnim psićem Milom. Međutim, kad je par naletio na poplavljeni put Abi je pažljivo prešla na drugu stranu, dok je Harry odlučio biti malo odvažniji i pritom pokazati Milu kako preskočiti. 

Međutim, podcijenio je koliko je sklisko na drugoj strani, pa je proklizao i pao na leđa u blato. Pad vlasnika je potaknuo Mila pa je on spretno skočio na drugu stranu pa potom i na vlasnika da ga utješi. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:16 20.02.2020.

Paa, pesek bi malo bolje trebao paziti na njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije