Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEMELJEM MINIMALNE PLAĆE
Povratak na članak

Odlične vijesti za studente: Ministarstvo je povisilo minimalnu naknadu za obavljanje studentskih poslova

Iz Ministarstva podsjećaju da, prema Zakonu o obavljanju studentskih poslova, resorni ministar za svaku kalendarsku godinu donosi odluku o iznosu minimalne naknade (neto) po satu.

Komentari 2

LA
larala
13:26 16.11.2019.

vau, povisit će minimalnu plaću na 3250 kn (neto) , s tim novcima kad plate ljudi režije mogu slobodno gladovati cijeli mjesec.....no, za našu vladu to nije nimalo bitno...bitno je da oni mogu pričati kako su povisili minimalnu plaću ii satnicu studentima od čijeg rada imaju veću korist neg studenti

VL
AE
Aedes2017
18:56 16.11.2019.

Dvije (2) kune više po satu ??? Sramotno...I to je odlična vijest ? Pa ljudi..gdje mi to živimo ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.