Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u hrvatskoj više od 1,2 milijuna turista
Povratak na članak

Odlične brojke za hrvatski turizam: Blizu smo rekorda, a tek nas čeka novi val turista iz Njemačke

Domaći turizam još uvijek, od početka godine, hvata tadašnje rekorde. Za prvih sedam ovogodišnjih mjeseci minus u dolascima iznosi 11, a u noćenjima samo pet posto. Protekli se mjesec, pak, posve približio rekordnom srpnju iz 2019. S 4,5 milijuna turista i 29,4 milijuna noćenja.

Komentari 3

KO
kopija135
20:57 01.08.2022.

Ovaj tjedan je počeo udarno. Gdje god kreneš, oko Splita, gužve! U bilo koju uru. Čini mi se čak i veće nego prošlogodišnje 🤔

VL
Avatar possibilis
possibilis
20:56 01.08.2022.

Netko je pomjesao broj nocenja s kvalitetom nocenja (gostiju). Sezone mogu (trebale bi) biti odlicne s manje zagadjenja i betonizacije. Samo...treba mozak za to. Posebno onaj koji ima kapacitet za planiranje vise od tjedan dana unaprijed.

VL
DU
Deleted user
20:15 01.08.2022.

Neće pasti rekordi jer su cijene blentave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.