Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGETSKI DODATAK
Povratak na članak

Odlična vijest za umirovljenike! Vlada ipak ispravlja nepravdu

U slučaju da Vlada nije promijenila odluku, tada bi bilo oštećeno oko 50 tisuća umirovljenika

Komentari 6

AM
Axis Mundi
00:59 06.05.2022.

Konstantna diskriminacija umirovljenika, znači ako ima 4.010,00 kn, onda nema pravo na dodatak. Što ako ima veće režije od onog čija penzija ne prelazi četiri hiljade, ali zato ovaj ima manji stan, a možda i veliku ušteđevinu? Tko mjeri kakvi su nečiji troškovi i može li sam izaći s njima na kraj? Stariji ljudi su i drugačijih potreba, neki imaju svoju djecu, neki nemaju, čak i oni koji imaju nisu svi te sreće da se djeca puno bave njima tj. da im pomažu u životu itd. Dakle, zašto konstantna diskriminacija običnih umirovljenika i to onih koji nemaju velikih ušteđevina, a imaju visoke troškove života?

VL
BU
Bubalamala
09:03 06.05.2022.

Naj bolje je da osnujete odbor kako se to obično radi i tko ima naj brži prst dobiva potporu!

VL
GO
GordanGorkic
23:16 05.05.2022.

E to da...

VL
ST
stefekov
07:37 06.05.2022.

i...hoce li taj.tzv energetski dodatak dobiti i 2x predsjednik mesic koji ima mirovinu 24 000 kn za koju je crncio....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.