Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZMJERNA POMOĆ
Povratak na članak

Odjel za podršku žrtvama i svjedocima: 'Silovan sam. Možete li mi pomoći?

Boška Potkonjak i Ana Ergović Kuzmanović rade u zagrebačkom Odjelu za podršku žrtvama i svjedocima

Komentari 2

Avatar niwrad
niwrad
14:53 28.10.2019.

Danas je uhljebništvo evoluiralo do savršenstva, jer se svaki uhljeb može pozvati na neku vezu sa zaštitom žrtava nasilja. To je čarobni štapić kojim je dovoljno samo mahnuti i stvoriti si lijepo radno mjesto koje će financirati realni sektor. U stvarnosti, protiv nasilnika se bori policija, sud i zatvorski sustav. Bilo zatvaranjem nasilnika, bilo njegovim prisiljavanjem da obešteti žrtvu. Svi ti uredi, agencije, udruge, pokreti, marševi, sletovi, .... koji se pozivaju na brigu o žrtvama nasilja pak su samo način na koji se dolazi do nezahtjevnih, privilegiranih i dobro plaćenih radnih mjesta ili direktno do javnog novca. To je jednostavno način na koji moderni prevaranti dolaze do kruha bez motike.

VL
JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
14:40 28.10.2019.

On jadan ne zna borilačke vještina, a ona ima crni pojas...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.