Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz potporu SAD-a
Povratak na članak

Počinje napad na glavni grad Islamske države: 'Raku će osloboditi njezini sinovi i borci junaci pod stijegom SDF-a'

Civili su upozoreni da se klone područja gdje se nalaze borci Islamske države.

Komentari 18

GV
golub Vaso
15:57 06.11.2016.

kurdi nisu autohtoni u raqqi, tako da to ne može biti oslobođenje, netko ih koristi kao potrošnu robu

VL
MA
macoje
20:26 06.11.2016.

problem je u tome sto kurdi nisu arapi, ni asad nije arapin ,nego je alevit, a ni iranci nisu arapi,arapi su svi u pobunjene gradjane sirije,protiv asadovog rezima

VL
DU
Deleted user
16:56 06.11.2016.

'Raku će osloboditi njezini sinovi i borci junaci pod stijegom SDF-a'......ahahaaaaa. ko vam je sastavio ovaj naslov, pentagon ili oni spijuni u buzinu. ahahaaaaaa ovakve hvalospjeve nisu pisali ni partizani

VL
MA
macoje
20:19 06.11.2016.

arapsku zemlju,ce arapi da rade i u njoj zive, pa nece valja da tamo zive srbi i rusi,. a ne mogu da zamislim ni zapadnjake da zive tamo...bore se oni za svoje,a tudji bi da im nametnu kako ce i kome da prodaju naftu....jedno je sigurno arapi nikada nece se smiriti bez slobode,i pobjede

VL
MA
macoje
20:23 06.11.2016.

ne zaboravite da 1 milijarda i 700 tisuca miljuna muslimana jos spava, i da su Boga mi u iscekivanju ,od tih ako se samo 10 odsto uhvati oruzja eto ti sirije bez kurda i bez rusa

VL
DU
Deleted user
21:08 06.11.2016.

nego vecernji oce li biti koji clanak o ovome ili je to no,no......On October 28, a US Air Force jet attacked a school near the Iraqi city of Mosul, according to the Russian General Staff. On October 25, than 60 civilians had been killed and 200 wounded in coalition airstrikes on Mosul residential districts during three days.

VL
SA
SANTOS
23:44 06.11.2016.

Dobro je što ni u Raki nema i nije bilo bolnica ni škola isto ako u Mosulu.Kako samo svi Sirijci postadoše inženjeri i doktori kad su im škole i fakulteti bili samo u Alepu.I dobro je što neće biti terora nad civilima ni kolateralne štete u Raki isto kao u Mosulu jer su svi civili,trudnice i školarci živeli i žive u Alepu.A dobro je što tako kažu beli i narandžasti šlemovi,lekari bez granica i amnesty i na kraju kad tako tvrde Al nusra,Al šabab,Al kaida sigurno je tako.demokracija je demokracija pa sviđa vam se ili ne ...prihvati ili ostavi....A da li je tako ?...pitanje za budućnost i opstanak civilizacije.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:07 07.11.2016.

civile su pozvali da napuste područja koja drže islamisti! fenomenalno, ovi rusi i sirijska vojska uopće nemaju pojma da je ratovanje umjetnost. znači, dovoljno je putem medija, najbolje cnn-a, pozvati civile da napuste grad na koji ide vojska. i svesve je riješeno. sva sreća da u raqqi nema niti jedne bolnice, škole, tako da je broj civila koji bi mogli stradati skoro pa jednak nuli. u siriji i iraku samo je grad alep imao bolnice i škole, i zato su ga rusi odlučili sravnati sa zemljom. sve ostalo u sirji i iraku su naselja bez struje, vode, bez škola, bolnica, trgovina. čak ni poznate arapske tržnice nema u niti jednom gradu u siriji i iraku, gdje se vode borbe. to je nevjerojatno. mada, sve je puno jasnije kad znate da ja alep najstarije naseljeno mjesto u povijesti ljudskog, i uostalom cijelog životinjskog svijeta i roda.. samo tamo postoje bolnice i škole, samo tamo mogu stradati civili, i to isključivo od ruke nekog ruskog ratnog zločinca. amerikanac kirurški precizno odradi posao. baci atomsku, par stotina tisuća mrtvih u trenu, milijuni kroz par godina. samo amerikanac može baciti defolijante na vijetnam, i da to bude bez posljedica. samo vjerujte u zapadnu propagandu. ipak vas je ona formirala i stesala zadnjih 80 godina.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:01 06.11.2016.

Al-Raqqah je duboko u sirijskom teritoriju. Čudno kak Rusi i Assad nakon tolkih uspjeha nisu prvi stigli do tud ?!

VL
MA
maliMalecki
13:10 06.11.2016.

Bravo...oni su upozorili civile pa ako poginu nisu ameri krivi...kad Asad oslobađa Alep onda je Rus kriv za ubojstva civila...koje licemjerstvo američko...igrati ćemo brzo tekmu sa državom Texasom...jako brzo!

VL
Avatar Cinco
Cinco
17:14 06.11.2016.

Podrška SDF-u. Jedina normalna i demokratska snaga u Siriji sastavljena od Kurda, lokalnih arapskih plemena, asirskih kršćana i lokalnih Turkmena. I jedina uspješna vojna snaga do sada.

VL
KA
Kaubojdzimi
15:30 06.11.2016.

Nadam se da nece ostati ni jedan islamist ziv, i ako nekoga i uhvate neka daju u ruke narodu da mi sudi, jas najbolje da ga predaju Zenskim borcima Kurdske Armije, jer oni se najvise plase toga da ce umreti od zenske ruke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.