Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacuje optužbe
Povratak na članak

Podignuta optužnica protiv Sarkozyja

Istražitelji su i u srijedu, drugi dan zaredom, ispitivali Sarkozyja, zbog navoda da je nekadašnji libijski čelnik Moamer Gadafi financirao njegovu predizbornu kampanju 2007. godine

Komentari 3

Avatar Floyd1
Floyd1
08:19 22.03.2018.

Nicolas Sarkozy je optužen (Nicolas Sarkozy a été mis en examen) jos ne znaci da je kriv, jos ce se taj yup izvuci.

VL
ST
stomugromova
08:56 22.03.2018.

Farsa.Trebalo bi mu suditi zbog genocida i razaranja suverene države Libije,Shvaćaju li ljudi kakvi su to kriminalci kao taj Sarkozy ? Razruše,unište i opljačkaju suverenu državu.Isto vrijedi i za Irak,koji je napadnut zbog kemijskog oružja. To su ti kriminalci koji nas uvjeravajiu da je Putin novi Hitler.Sarkozy je Židov i izvući će se jer su oni viša rasa pa za njih ne vrijede ovozemaljski zakoni.Aniti smrt milijuna gojima po talmudskom bogu nije zločin,nego junačko djelo.

VL
TO
Toni70
23:53 21.03.2018.

Istražitelji su i u srijedu, drugi dan zaredom, ispitivali Sarkozyja, zbog navoda da je nekadašnji libijski čelnik Moamer Gadafi financirao njegovu predizbornu kampanju 2007. godine; a ne da je to činio Putin kako se mislilo i sumnjalo proteklih 11 godinaodina od tog nemilog događaja ... Sada umjesto da su sretni da nije nihove novce francuske trošio na izbore i činjenica da je dao likvidirati "kamatara da nema duga ni traga kojeg vraga žele sada ta francuska vlada ????? Mislim da se žele dočepati miljardi koju je privat dobio od Pukovnika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.