Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AEROKLUB
Povratak na članak

Od vratolomija u Vjetrovima rata do pilota bez aviona i aerodroma

Dio članova Aerokluba Varaždin tvrdi da ih Winair sustavno tjera s aerodroma. Iz Winaira pak poručuju da su bezočne laži da se Aeroklub tjera te da vlasnici drugih zrakoplova ne mogu očekivati jeftinije letove na račun kluba

Komentari 4

US
Uman SS
19:33 22.09.2010.

Patafta = lopov

VL
MP
mpusiu0107
09:21 23.09.2010.

To je to Čehok šiša Patafti ženu a u zamjenu mu poslovno pogoduje i to je jedna velika sretna familija

VL
FR
franc
17:46 29.09.2010.

Čehok je, kak gradonačelnik i donedavni predsjednik Aero kluba, svojem pajdašu Patafti zapravo poklonil varaždinski aerodrom i to pod uvjetima koji su mu omogućili da uništi rad i razvoj gradskog zrakoplovnog centra. Zar nije glupo da su i meteorologe istjeralili s aerodroma? Što će tek biti sa obradom smeća u Brezju koje je Čehok bez javnog natječaja dao Patafti? Pored gradskogh smeća na rub Varaždina dopremat će se uskoro - po Pataftinom razvojnom planu osobnog bogaćenja - i smeće iz obližnjih gradova i Međimurja. Ima li tu posla za USKOK? Ima,ima!

VL
NM
nmilas
11:16 01.10.2010.

Bravo, npokon netko ima muda otvoreno se predstaviti i reći svoje mišljenje. Ps. najbolji mi je dio o tikvama i krumpirima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.