Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKON O KONCESIJAMA
Povratak na članak

Od ranog jutra živo u Saboru, a Pokret otoka prosvjeduje na Markovu trgu

Ministar financija Zdravko Marić, u čijem je resoru zakon o koncesijama, poručio je da apsolutno nema potrebe za još jednom javnom raspravom

Komentari 12

TO
Tomislav12345
11:07 19.06.2017.

...čim vidim onog nepismenog Bulja kako se kao tele izležava i naslikava na Markovom trgu bude mi žao svih onih ljudi koji su došli uzalud...

VL
Avatar maxist
maxist
10:53 19.06.2017.

Koncesije postoje godinama i to neovisno o zakonu -koncesionari provode kako hoće (koliko se može vidjeti i dokazati) Ugovorne obaveze ispunjavaju po svome a ne po tzv.ugovoru. Neki uvečer zabrane pristup plaži s kopna i mora uz patrole vunbacitelja ("slikavajj se gdi znaš a ne tu ") . Ne dozvoljavaju ribolov s obale (mola sagrađenog prije nego se rodio) ....neki zatrpavaju građevnim materijalom (otpadom) ili još gore-zemljom Čudi da su se otočani tek sada (ili baš sda?!) -probudili , a nisam čuo da je itko izgubio koncesiju ili sam otkazao . Svi detalji uz ugovore su očito tajna do groba i nema ih da se javno čovjek informira. Podržavam preispitivanje starih a još više novih dealova nekog s nekim , a i očito je forsiranje baš sada (dok smo na vlasti?!). Svako mjesto uz more moralo bi imati bar jednu javnu plažu na kojoj se može okupati bez naknada,suncobrana i sto neprikladnih sadržaja......!! HDZ-ejci su na štihu !!

VL
XD
xdm45
11:21 19.06.2017.

Nije mi jasno,a što će oni sa tim plažama jel se kupaju na svima??naravno da ne već je tu u pitanju nečiji interes.Umjesto da zarade na njima oni bi što da te plaže zarastu u korov.

VL
BI
Binga01
12:19 19.06.2017.

Jesu li dotični prosvjednici platili boravišnu taksu u Zagrebu?

VL
MI
Mimizo
14:26 19.06.2017.

čim vidim bulja župana sve mi je jasno još samo mu fale pernar i maras i ekipa je kompletna

VL
MA
Machak
12:43 19.06.2017.

I ovo bi bilo prošlo ispod žita da nije bilo one katastrofe sa koncesijom na Bolskoj plaži.....naravno dan Marić smatra da je sve u redu, koliko koncesija ima Gazda? Nego kako to da se ministar turizma ne oglašava? Pa glavni prijepor je oko koncesija na plaže na pomorskom dobru...ili mu odgovara da Rusi na Lošinju dobiju u koncesiju i ono malo što do sada nisu?

VL
VA
valek000
13:56 19.06.2017.

Ako je Marić rekao...

VL
DU
Deleted user
11:05 19.06.2017.

Prosvjednici trebaju našu potporu. Bilo bi dobro da su se ranije pokrenuli, ali bolje i sada nego nikako. Ovakvi prosvjedi na Markovu trgu s jasno definiranim zahtjevima, odnosno amandmanima na zakone, je ono što kao građani moramo raditi kako bismo poremetili planove HDZ-ovoj (naravno, ne samo njihovoj) klijentelističkoj hobotnici. Ne sumnjam da se Mariću žuri progurati zakon što prije kako bi mogao vraćati dugove onima koji su mu pomogli da se dokopa ove pozicije i zadrži na njoj, poput Klemma, Salapića i sličnih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.