Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15 godina na poziciji
Povratak na članak

Od 'Kohlove djevojčice' do 'vječite kancelarke': Kako je Merkel postala najmoćnija žena u njemačkoj povijesti

Razumna, pragmatična i nepretenciozna Angela Merkel se mnogima čini kao idealna protuteža alfa-mužjacima kako na domaćem tako i na međunarodnom planu

Komentari 15

VI
vidum
09:23 22.11.2020.

Među hijenama nema alfa mužjaka.

VL
PO
pokupecs
09:27 22.11.2020.

Kakonje nije sramota biti 15 godina kancelar a tamo negdje propagira demokratiju

VL
SI
sisavac
09:07 22.11.2020.

Nije ona tolko moćna koliko je oporba slaba. Da nije schroeder prije nje napravio velike stvari, merkelica bi vozila trabant kakav je bila njemačka za vrijeme kohla, njene stranke. Samo njemačka sad nema gerharda da napravi ono što treba. Poslije angele potop, njemačka zadužena do grla, izvozna tržišta smanjuju narudžbe, novih nema.. Sve ostavština merkelice. Ne povlači se ona jer je stara, već što jako dobro zna što slijedi, i ne želi biti odgovorna.

VL
K1
Kone_1
13:03 22.11.2020.

Odvratna spodoba u svakom smislu te rijeci- politicka, fizicka, mentalna... Zasigurno je u samom vrhu najdugovjecnijih politicara na vlasti, ali je ona eto “prvakinja demokracije” dok je Lukashenko na primjer “brutalni diktator”

VL
Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
09:47 22.11.2020.

Trump 4 godine na vlasti = fašist. Merkel 15 godina na vlasti = demokrat. 🤡

VL
IL
ilustrator
13:34 22.11.2020.

nijemci je vole, mutti je dozivlju. ljubav hrvata prema njemačkoj je iracionalna. mišljenja jesam da nas anđa ne doživljava ozbiljno, bez imalo sumnje maćehinski se odnose prema hrvatskoj.

VL
MX
Mister X
11:27 22.11.2020.

Od 'Kohlove djevojčice' do 'vječite kancelarke': Kako je Merkel postala najmoćnija žena Diktaturom demokracije u njemačkoj povijesti. veoma jednostavno . Kćer popa religiozno poslušno odgajana i u DDR-u naučena da se mora poštivati slušati šta dolazi odozgor iz centra moči moči nekada iz Rusije naputci naredbe Honekeru i to je zakon . To je super i funkcionira . Amerika predsjednik pošalje naredbe ( Diktira ) Nijemcima= cijeloj EU na adresu Merkelice i ona to dalje prenosu na EU - NATO i to funkcionira zato . Ostalo je gluma igre bla bala priče bajke i zna se ... Gluma slobode demokracije i sitema sa kojim vladaš stokom sitnog (maskama) prekrivenog zuba . Ironija nedvno smo nekoliko mjeseci su SUDKO-demokraskim putem ZAbaranili da Turkinje i muslimanke prekrivaju usta marama i da tako idu na ulicu i u škole na predavanja . ne znam jesu li taj zakon povukli ili vrijedi još za njih ta zabrana maskiranja ! ????

VL
SL
slavenZadravec
09:39 22.11.2020.

Hrabra i promišljena žena. Da nema nje dobar dio Evrope bi vjerovatno bila rastrgan uskogrudnim nacionalizmima mađarsko-poljskog tipa.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
15:49 22.11.2020.

Jednostavno nasim balkanskim receno,politicarka-Boginja.

VL
SL
slavenZadravec
09:39 22.11.2020.

Hrabra i promišljena žena. Da nema nje dobar dio Evrope bi vjerovatno bila rastrgan uskogrudnim nacionalizmima mađarsko-poljskog tipa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.