Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNA UTRKA
Povratak na članak

Očekuju bolji rezultat: Platforma 'Dosta pljačke' predala DIP-u izborne liste

Koaliciju „Dosta pljačke” čine uz Živi zid i stranku Promijenimo Hrvatsku, Nezavisna lista Stipe Petrine, Hrvatska stranka Stjepana Radića, Akcija mladih, Hrvatska stranka svih Čakavaca, Kajkavaca i Štokavaca, te Stranka Ivana Pernara.

Komentari 4

NE
Neonacionalist
17:37 14.06.2020.

Džabe vam se sada miriti , prokockali ste politički kapital kojeg ste imali a proliveno mlijeko više ne možete vratiti u bocu .

VL
MI
Miroprosviro
17:55 14.06.2020.

Koji jadnici, odjednom ego pao 2 dana prije roka za predaju izbornih lista, kada su shvatili da ce izostat fotelje! Obraz ko djon! A pernar je jos veci jado koji ovom slincicu lize dupe, a Sincic ga jedva pozdravio na konferenciji! Veci ljigavci od sauche🤮🤮🤮 Pa pa nema vas vise!

VL
DU
Deleted user
21:27 14.06.2020.

Pridružio im se i Lovrinović koji je svakom OPG-u prije dva mjeseca htio uvaliti dva odojka da ih tove do jeseni i onda predaju državi. Ekonomist deluks! Da je tako dobar praktičar kao teoretičar prihvatio bi se posla u izvršnoj vlasti ili realnom sektoru,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.