Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jezivi zločini

Objesili još jednu djevojku u Indiji, drugu grupno silovali policajci?

silovanje,Indija
Foto: Reuters Screenshot
1/3
13.06.2014.
u 07:53

Još jedna maloljetna djevojka pronađena je obješena na drvetu. Pretpostavlja se da je silovana

Dva nova zločina na ženama ponovo su jučer zgrozila Indiju. Još jedna maloljetna djevojka pronađena je obješena na drvetu dok su drugu navodno silovali policajci, javlja Telegraph.

Pretpostavlja se da je djevojka najprije silovana, a potom obješena na drvo u državi Uttar Pradesh. Nekoliko sati prije druga žena prijavila je da su je silovala četvorica policajaca tijekom ispitivanja u policijskoj postaji.

– Uhitili smo jednog inspektora i pokrenuli potjeru za još trojicom policajaca koji su sudjelovali u zločinu – kazao je glasnogovornik državne policije. Najnoviji zločini dogodili su se dva tjedna nakon što su u Narendra Modi grupno silovane i potom obješene dvije rođakinje u dobi od 12 i 14 godina.

>>Dvije djevojčice silovane i obješene za drvo. Uhićena tri muškarca

Komentara 6

RE
reborn
09:02 13.06.2014.

Uvijek i u svakom društvu postoje primitivci sa nagonom životinja koji su u stanju počiniti najgore zločine - na žalost od toga se ne može pobjeći, ali zato postoji policija. Međutim, kada policija zataji u zaštiti društva od takvih primitivaca, te kada policija postane leglo korupcije, nerada i (političkog) nepotizma, tada stvari eskaliraju do ekstrema i društveni život se pretvara u noćnu moru. Indija možda jeste "ona tamo daleka država", ali po moralnoj dekadenciji je žalosni spomenik koji opominje kamo i mi možemo dospijeti ako nastavimo podnositi korupciju i uvođenje nekih "novih standarda društveno prihvatljivog ponašanja".

DU
Deleted user
09:45 13.06.2014.

Ništa novo, samo se o tom i sličnim slučajevima u toj državama počelo pisati.

SI
sindiluani
10:45 13.06.2014.

hvala dragom Bogu da nisam rođena u Indiji,iako ima zla svugdje,ali taj njihov kastinski sustav je užas gori od ičega.Ako si rođen kao dalit,život ti je unaprijed određen i ne možeš se izvući ma koliko bio sposoban i trudio se.jad i žalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije