Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo me užasno živcira'

Objavila selfie iz kupaonice, no svi su primijetili samo jedno

selfie
Foto: Twitter
01.06.2018.
u 17:58

Djevojka nije ni slutila da će njezina bezazlena fotografija iz kupaonice dobiti toliko pažnje

Kada je Paula Sophia Garcia Espino objavila fotografiju iz kupaonice nije ni pomislila da će jedan tako bezazleni selfie izazvati lavinu reakcija na društvenim mrežama. A upravo se to i dogodilo, no razlog nema nikakve veze s njom ili njezinim izgledom.

Twitterašima je u oko zapeo stalak za toaletni papir koji je poprilično udaljen od same wc školjke pa su se mnogi zapitali kako doći do njega nakon obavljanja nužde.

– Dovraga, moraš se ustati s wc školjke i otići skroz tamo da bi uzeo papir i obrisao se – jedan je od brojnih komentara.

– Kao član obitelji koja se bavi dizajnom i arhitekturom, ovo me užasno živcira. Kako pogledaš u to i kažeš 'ovo je dobro, tako bi trebalo biti' – komentirao je pak muškarac po imenu Ryan Albarano.

Iako je njezina objava postala pravi hit na Twitteru jer je definitivno privukla puno više pažnje nego je to sama očekivala, Paula nije dala objašnjenje za ovu situaciju.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
18:16 01.06.2018.

Karolina, dijete, to ti nije stalak tariguz papira nego papirnatih "ubrusćića" u perspektivi. A sad da je fotorgrafija bezazlena, s ovakvim jezikom ....

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
20:50 01.06.2018.

Očito sere u lavabo a u wc školjci pere ruke :)

Avatar ucjena
ucjena
10:36 02.06.2018.

Da sam gazda ove novinarke ni radnu knjizicu ne bi dobila, koji mozak????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije