Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uručio predsjednik

Obitelj policajca koji je poginuo na dužnosti primila odlikovanje

josipović odlikovanje (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/7
02.10.2013.
u 12:30

Ante Grabić (48) bio je policajac PU šibensko-kninske, a ubijen je u lipnju ove godine u Kijevu gdje ga je ubodom nožem u prsa usmrtio obiteljski nasilnik

Zaslužni pripadnici MUP-a primili su danas od predsjednika Ive Josipović odlikovanja. 

Redom hrvatskog pletera predsjednik Josipović odlikovao je policijskog službenika Željka Hrastnika, a obitelj poginulog policijskog službenika Ante Grabića posmrtno je primila odlikovanje Red Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana s pozlaćenim pleterom.

Odlikovanja su dodijeljena u povodu obilježavanja Dana policije. 

Ante Grabić (48) bio je policajac PU šibensko-kninske, a ubijen je u lipnju ove godine u Kijevu gdje ga je ubodom nožem u prsa usmrtio obiteljski nasilnik Stjepan Cerovšek (61) te potom ranio njegova kolegu policajca Joška Grgića.

Željko Hrastnik iz Kutine zaslužio je već ranije priznanje EULEX-a jer je skočio u hladnu rijeku kako bi spasio unesrećene putnike koji su autom sletjeli s ceste u Kosovu. 

>>Policajac iz Siska skočio u rijeku i izvukao stradale na Kosovu

>>Uz suze i jauke pokopan ubijeni policajac Ante Grabić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije