Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJEZDA ŠTAKORA

Strašno iskustvo: 'Obavljala je nuždu kad je čula zvuk koji dolazi iz WC-a. Pogledala je dolje i onda ga je vidjela'

Pixabay
24.09.2021.
u 09:30

Svi oni koji se nadaju da će ih njihove mačke zaštiti, napominje, u krivu su jer inteligentna mačka ne voli štakora veličine mačke

Štakori nisu rado viđeni gosti u domu, a prema tvrdnjama nekih Britanaca, neki od primjeraka s kojima se susreću sve su veći.  Posljednje takvo upozorenje dolazi iz Norwicha. 

Vlasnik tvrtke za deratizaciju Andrew Dellbridge iz Norwicha posljednji je u nizu mnogih koji tvrde da su štakori mnogo veći od onih s kojima su prije imali posla. Kazao je za lokalne medije da štakori postaju sve veći i hrabriji. 

– Sad ulaze u prostore u koje prije ne bi ulazili – kazao je i upozorio sugrađane da posebnu pozornost obrate na WC jer kroz školjku štakori ulaze u domove i to putem kanalizacije. 

– Pozvali su me na intervenciju, a mušterija nije mogla govoriti. U tolikom je bila šoku. Koristila se WC-om kad je čula zvuk. Pogledala je dolje i onda ga je vidjela. To se sve češće događa – istaknuo je, prenosi Metro.uk. 

Objasnio je kako je prije najviše posla imao tijekom zime, ali zbog znatne potražnje morao je ovog ljeta zaposliti više ljudi. 

Svi oni koji se nadaju da će ih njihove mačke zaštiti, napominje, u krivu su jer inteligentna mačka ne voli štakora veličine mačke.

VIDEO: Ponovno najezda smrdljivih martina, ali možete ih se riješiti uz pomoć ovih trikova

Komentara 5

DU
Deleted user
21:12 24.09.2021.

Neznam kakvi su propisi i standardi u evropi,ali ovdje u montrealu je obavezno imati check valve na izlazu u gradsku kanalizaciju, uredjaj koji sprecava protok vode ili stakora prema kuci. Stvari idu samo u jednom smjeru,van. Naravno starije kuce nisu jos po standardu i ima tih slucajeva.

TI
tico123
19:49 24.09.2021.

istina je kod mog strica u apartmanu preko zime kad nikog nije bilo tamo ušli su kroz školjku i izgrizlisve što se dalo a kod mene doma ušao je nema dugo u odvod iz umivaonika i zaštopao ga kad samam išao ištopavati za5 sekundi izletio je štakor sva sreča več mrtav i bez dlaka

AN
Anezka
15:59 24.09.2021.

Uuuu daaa štaaaaakori, zla i strašna bića iz pakla!! Ma dajte molim vas 😱

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije