Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIZIK OD BESKUĆNIŠTA
Povratak na članak

Novu stambenu krizu prouzročuje nesređeno tržište dugoročnog najma i dnevni turistički najam

Uključite se, spasimo beskućnike, ali i sve ostale koji su u riziku od beskućništva! priuštivo stanovanje gorući je problem. Pisat ćemo o njemu i dalje, svaki tjedan, pozivati na javnu raspravu i traženje rješenja. Računamo na sve sudionike koji mogu pridonijeti – nadležna ministarstva, stručnjake za stambenu i socijalnu politiku te stanogradnju, financijske institucije, nevladine organizacije...

Komentari 2

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:43 03.02.2020.

Od kud sad ovo? Pa zar ne čitamo ovih dana kako je neimenovana nezaposlena kućanica odvajajući od usta i ustrajno štedeći kupila kćerki jeftiniji stančić od 60 kvadrata u centru Zagreba bez kredita, nakon što se razvela da kupi državni stan za 35 000 kuna pa ga preproda za 1 110 000 kuna?

VL
BE
Bela
15:02 03.02.2020.

"Cijena RENTE u Hrvatskoj" Koliko ja znam, u hrvatskom jeziku je "renta" nešto drugo - prihod od iznajmljivanja nekretnine, na primjer. Ovdje se očito radi o najmu, ali novinari pišu tek toliko da popune prostor. Osim toga: "izjednačavanje poreza na kratkoročni i dugoročni najam"? Koliko ja znam, u Hrvatskoj nema razlike. Opet samo da se popuni prostor.... U bivšoj državi, gdje su nas strašno zlostavljali, ljudi su DOBIVALI stanove... sjećate se?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.