Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UDAR NA DŽEP

Novo poskupljenje goriva: Loše vijesti za vlasnike automobila s benzinskim motorom

Autombil, gorivo
Duško Jaramaz/PIXSELL
26.02.2019.
u 08:40

Nezadovoljni mogu biti i vozači čiji automobili idu na autoplin.

Cijene naftnih derivata poskupile su i ovaj tjedan. Prema podacima Ministarstva gospodarstva, litra benzina prodaje se po prosječnoj cijeni od 9.86 kuna, što je za 22 lipe više nego prošli tjedan.

Dizel se prošlog utorka prodavao po cijeni od 9.73 kuna, a sada je taj iznos narastao na 9.85 kuna.

Nezadovoljni mogu biti i vozači čiji automobili idu na autoplin. Litra se od danas prodaje za 4.68 kuna, dok je prošli tjedan bila 4.55 kuna.

Pogledajte i video: Kako se formira cijena goriva

Komentara 17

Avatar dzambo
dzambo
09:11 26.02.2019.

Sve u svemu jos jedan dokaz da je Kapitalizam na prostoru Balkana sluzi samo za polygon za profit veliki...kako drukcije objasniti kad je gorivo skuplje vise od 2 puta neg ovdje kod mene u Americi a 4 puta manji licni dohodak...da je po zaradama vecine pucanstva gorivo ne bi smjelo prelazit 2 kune po litri...a iPhone mobilni ne bi smio biti vise od 1,000 Kuna....a Coca Cola pa jedno 2 Kune po litri...a kompjuteri pa jedno 380 Kuna...I da nenabrajam dalje jer ''lista deranja'' pucanstva je bas preduga….kad se covjek sjeti ''Trsta'' I ovog danasnjeg ''Las Vegasa''....koliko se samo promjenilo u cijenama ''u deranju pucanstva''...kak ce tek bit kad ''uleti'' Euro....Bogo dragi...samo oni od 15,000 Kuna pa navise koji imaju sad moci ce ''disati''...pa kad u buducnosti osobni dohodak za vecinu pucanstva ode na 15,000 Kuna, e onda za sve ove prodajne cijene e tad ce tribat pa jedno 50,000 Kuna pa navies...vrtlog Kapitalizma ''a la Balkan'' je stvarno nesto sto nijedna Ekonomija u zadnjih 500 god. nije dovela na Balkan....cudo nad cudima...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:04 26.02.2019.

a zašto ne dignete cijenu odmah na 20ak kuna ? U tom slučaju nema potrebe niti za novim rigoroznijim zakonom o sigurnosti na cesti..... a i ono malo što je razmišljalo ostati u HR ili ne, definitivno će ubrzati donošenjee odluke. Također pod hitno uvedite euro da nas razvalite i osiromašite ne do kraja nego do nezamislivih granica. pljuc

BU
bugatti
08:49 26.02.2019.

Samo vjerodostojno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije