Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Omerbašiću

Juričan bivšem muftiji: Nije te smetalo kako se krade, a u Skupštini besramno ždereš zrak

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
17.02.2021.
u 09:41

Juričan navodi i kako Omerbašićev sin radi kao savjetnik gradonačelnika Bandića

Gledam kako si se, moj moralni autoritetu, uguzio u Skupštinu grada Zagreba, gdje kao član jedne od finijih političkih stranaka: Bandić Milan 365, besramno ždereš zrak, započeo je još jedno ljubavno pismo Dario Juričan, ovoga puta umirovljenom muftiji Islamske zajednice Ševku Omerbašiću.

- Nije te smetalo kako se u gradu krade na Adventu, nije ti smetalo kako se rasprodaje gradska imovina, nije te smetalo kako se Hipodrom pokušao devastirati, kako tajnice postaju šefice Holdinga i holdingovih podružnica, kako pajde grabe na javnim natječajima ili kako dobivaju pinku za građevinski materijal bez javnog natječaja, moj Ševko, govori Juričan.

Od 39 provedenih sjednica Gradske skupštine, od 2017. do danas, Omerbašić je samo jednom sudjelovao u raspravi, a obnašao je funkciju u Povjerenstvu za izradu, provedbu i praćenje programa za suzbijanje korupcije u Gradu Zagrebu.



- Kojim si sebi citatom iz Kur'ana časnog objasnio to što neumorno dižeš ruku u Skupštini za jednu pljesnivu, pokvarenu robu kao što je ta izraubana Uskokova mušterija, tvoj stranački šef Rezač etiketa? Kako uspijevaš pomiriti sve to u svojoj pobožnoj glavi, moj muftijo, dobitniče nagrade Grada Zagreba 2015., pitao se Juričan u pismu kojeg je objavio na Facebooku, a smatra kako je to možda zbog toga što Omerbašićev sin Harun radi kao savjetnik gradonačelnika Milana Bandića.

LJUBAVNO PISMO ŽDERAČU ZRAKA U SKUPŠTINI GRADA ZAGREBA ŠEVKU OMERBAŠIĆU Dragi moj Ševko! Gledam kako si se moj moralni...

Objavljuje Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemiraUtorak, 16. veljače 2021.

Inače, govori Juričan, Harun osim u Uredu gradonačelnika vrijeme krati kao član Nadzornog odbora ZET-a i član Upravnog vijeća Javne ustanove Maksimir.

- Također je bio i član, redom uspješnih povjerenstava, evo da ih izdvojim samo nekoliko: radna skupina za izradu studije izvodljivosti Termalnog kupališta Zagreb; radna skupina za realizaciju projekta Akvarij u Zagrebu; radna skupina za izradu Studije urbane revitalizacije prostora bivše tvornice željezničkih vozila Gredelj, govori te spominje i njegovo članstvo Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba.

Komentara 14

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
10:08 17.02.2021.

Harun al Prašid i Iznogud, u epizodi "Bagdad na Savi".

DE
DeepState
10:24 17.02.2021.

Kamenjari iz Holdinga se drže za svoje bijedne pozicije ko pit bull za kost. Jadni ste.

DA
darkokrei
10:25 17.02.2021.

Švercegovci vladaju Zagrebom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije